Από την Ρωσία με αγάπη - AllYou.gr

Search

Από την Ρωσία με αγάπη

Απόψε ταξιδεύουμε παρέα με τη Zola Jesus και φτάνουμε ως τα βόρεια δάση!

05 Νοεμβρίου 2015
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Ήξερες ότι η απόσταση από την καρδιά της Αθήνας μέχρι τα βάθη της ρώσικης τάιγκας είναι ακριβώς ένα τραγούδι; Όχι όμως ένα οποιοδήποτε τραγούδι, αλλά μια από τις ονειρικές electronic goth μελωδίες της Zola Jesus. 

Σήμερα εμείς, με οδηγό τη φωνή της, θα αγγίξουμε το κρύο χιόνι που σκεπάζει τα ψηλά κωνοφόρα δέντρα και θα περιπλανηθούμε στην καρδιά του ρωσικού δάσους. Η Αμερικανίδα τραγουδοποιός, με τις Ρώσικες ρίζες και την κλασική μουσική παιδεία, απόψε θα μας προσφέρει ένα μοναδικό live παρουσιάζοντας κομμάτια από το πρόσφατο album της, «Taiga», αλλά και αγαπημένα της κομμάτια, από όλη την καριέρα της. 

Και μπορεί να ξεκίνησε το δικό της «ταξίδι» ως τραγουδίστρια όπερας, αλλά η Zola Jesus έχει πλέον εδραιωθεί ως ένα από τα σημαντικότερα ονόματα της electronic goth και experimental σκηνής των τελευταίων ετών. H εκπληκτική φωνή της και το ιδιαίτερο μουσικό στιλ της, μάλιστα, έχουν προκαλέσει συγκρίσεις με σπουδαία ονόματα, όπως η Kate Bush, η Lisa Gerrard (Dead Can Dance), η Elizabeth Frazer (Cocteau Twins), η Florence Welch και οι Joy Division, ενώ οι μέχρι τώρα συνεργασίες της περιλαμβάνουν επίσης σημαντικά ονόματα της σύγχρονης μουσικής όπως οι M83, Orbital, The Xx, Burial Hex και JG Thirwell (Foetus).

Ντύσου καλά: φύγαμε για Ρωσία!

As-issfZ2-Q{/videobox}

Zola Jesus 

Πού: Fuzz Live Music Club, Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, τηλ. 210 3450817

Ώρα έναρξης: 20.00

Τιμές εισιτηρίων: 20€ (για περιορισμένο αριθμό εισητηρίων) / 24€ / 28€ (ταμείο

Προπώληση: Public/ Seven Spots / Παπασωτηρίου / Ιανός / Reload / viva.gr  και τηλεφωνικά στο: 11 876

Πληροφορίες: www.fuzzclub.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!