Επιστροφή στην Βαβέλ - AllYou.gr

Search

Επιστροφή στην Βαβέλ

Κανένας πύργος, μόνο Νατάσα Μποφίλιου.

19 Μαρτίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Αν ανατριχιάζεις κάθε φορά που ακούς το «Εν λευκώ», συνδέεις την ενηλικίωση σου με τον στίχο «Η καρδιά πονάει όταν ψηλώνει» και έχεις μετρήσει τους ανθρώπους της ζωής σου με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν πάντα λίγοι ή να βγαίνουνε πολλοί, η αποψινή έξοδός μας είναι ιδανική για εσένα.

Γιατί; Πολύ απλά γιατί σήμερα θα κατέβουμε στο Βοτανικός Live Stage, για να παρακολουθήσουμε τη «Βαβέλ», μια μουσική παράσταση βασισμένη στον καινούριο, ομότιτλο δίσκο των Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, που θα κυκλοφορήσει παράλληλα με τις εμφανίσεις τους, από τη Feelgood Records.

Όσο για το τι θα δούμε; Σύμφωνα με το μουσικό τρίο, «Η ΒΑΒΕΛ είναι η Αθήνα του 2016 όπως την είδαμε με τα μάτια μας τα χρόνια που μεσολάβησαν από τις “ημέρες του φωτός”. Είναι οι νέες εμπειρίες, οι αναθεωρήσεις, οι αποχαιρετισμοί και τα καλωσορίσματα. Είναι η ωριμότητα μας και η εξέλιξη της σχέση μας με το τραγούδι ως φόρμα, μορφή έκφρασης και μέσο ψυχαγωγίας. Είναι ο τρόπος που ξαναγνωρίσαμε ο ένας τον άλλον κι ανανεώσαμε τους όρκους αιώνιας πίστης. Όλα αυτά θέλουμε να παρουσιάσουμε στη σκηνή του Βοτανικού – την οποία διαμορφώσαμε ειδικά για να φιλοξενήσει το αλλόκοτο καινούργιο σύμπαν μας. Είναι μια παράσταση στημένη ακριβώς όπως φανταστήκαμε ότι θέλουμε να παρουσιάσουμε τα νέα τραγούδια μας στους φίλους μας.»

Έτοιμη για Βαβέλ; Φύγαμε για Βοτανικό!

Βαβέλ

Με τους: Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πού: Βοτανικός Live Stage, Κασσάνδρας 19 – (Ιερά Οδός 72 & Σπύρου Πάτση)

Πότε: Από Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Ώρα έναρξης: 22:30

Τιμές εισιτηρίων: Από 13€

Πληροφορίες: www.votanikos.grΑκολούθησε το allyou στο Instagram!