Θάρρος ή αλήθεια; - AllYou.gr

Search

Θάρρος ή αλήθεια;

Είναι απλά δύο λέξεις ή ένα παιχνίδι που μας φέρνει ασυναίσθητα αντιμέτωπους με όλα τα θέλω και τα πρέπει της ζωής μας;

12 Ιουλίου 2016
Συντάκτης : Φύλλις Νικολάου

Έχεις το θάρρος να αποχωριστείς τις μάσκες σου; Είναι αλήθεια ότι φοβάσαι να πεις αλήθειες; Απόψε παρακολουθούμε και παίζουμε ένα παιχνίδι που ξετυλίγει ερωτήματα στο πλαίσιο της παράστασης «Θάρρος και αλήθεια» στο Τρένο στο Ρουφ.

Σε ένα  ασυνήθιστο καφέ ενός σιδηροδρομικού σταθμού, δυο γυναίκες, η Τάνια και η Πένυ βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν πιο ενδιαφέρουσα τη γεμάτη πλήξη ζωή τους, παίζοντας ρόλους, με αφορμή το γνωστό σε όλους μας παιχνίδι «Θάρρος ή Αλήθεια;». Στο παιχνίδι τους συμμετέχουν και δυο καλλιτέχνες του δρόμου ο Άλεξ και ο Άρης. Καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι, οι ήρωες αποκαλύπτουν τις κρυφές πτυχές του εαυτού τους και όλα ανατρέπονται. Ίσως στο τέλος καταλάβουν ότι χρειάζονται  και θάρρος και αλήθεια για να ανακαλύψουν τον εαυτό τους και να ακολουθήσουν τα θέλω τους…  σήμερα, όχι αύριο!

Η παράσταση συνδυάζει το θέατρο με την μουσική και ακροβατεί ανάμεσα στην απογοήτευση και το χιούμορ, δίνοντας απαντήσεις  στο αιώνιο ερώτημα  «να τολμήσω να φύγω ή να τολμήσω να μείνω;».

Μετά το τέλος της παράστασης, οι θεατές  που επιθυμούν κι έχουν… το θάρρος,  μπορούν να  παίξουν «Θάρρος ή Αλήθεια» με τους ηθοποιούς – εμείς λέμε να το τολμήσουμε, εσύ;

Θάρρος ή Αλήθεια

Σκηνοθεσία: Mελίνα Σκούφου

Κείμενο: Κλεοπάτρα Εμμανουήλ

Πρωταγωνιστούν: Φιλίνη Παναγιωτοπούλου, Νίκος Παρασκευόπουλος, Μαρία Στάβαρη, Τάσος Φόης

Πού: Αμαξοστοιχία – Θέατρο ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ, Σιδηροδρομικός Σταθμός Ρουφ, Λεωφ. Κωνσταντινουπόλεως

Ώρα έναρξης: 21.30

Τιμές εισιτηρίων: 10€ (γενική είσοδος) / 8 € ( προπώληση για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων)

Πληροφορίες: 2105298922, 6937604988Ακολούθησε το allyou στο Instagram!