Με τον Μιχαήλ Λαβρόφσκι στο Ηρώδειο - AllYou.gr

Search

Με τον Μιχαήλ Λαβρόφσκι στο Ηρώδειο

Ο εμβληματικός χορευτής στο πλάι του καλλιτεχνικού του επίγονου, Ιβάν Βασίλιεφ. 

20 Σεπτεμβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Φύγαμε για Ωδείο Ηρώδου του Αττικού σήμερα. Το λόγο μάλλον τον ξέρεις, αλλά θα στον θυμίσουμε: σήμερα ανεβαίνει εκεί η παράσταση των φημισμένων μπαλέτων Μπολσόι, που είναι αφιερωμένη στα 75 χρόνια του εμβληματικού χορευτή, δασκάλου και χορογράφου τους Μιχαήλ Λαβρόφσκι.

Θα έχεις ακούσει να το περιγράφουν ως το μεγαλύτερο χορευτικό της χρονιάς, και ξέρεις; Δεν είναι υπερβολή. Είναι η πρώτη διεθνής παρουσίαση της παράστασης απόψε, στην Αθήνα μας. Αλλά υπάρχει και κάτι άλλο που την κάνει απλά must. Στη σκηνή του μαγικού Ηρωδείου, απόψε, θα συναντηθούν ο θρυλικός Λαβρόσκι και ο καλλιτεχνικός του επίγονος Ιβάν Βασίλιεφ.

Ο Βασίλιεφ, θα ερμηνεύσει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του θρυλικού Νιζίνσκι. ο Λαβρόφσκι, τον ρόλο του Ντανίλιεφ.

Η παράσταση αποτελείται από ιστορικές χορογραφίες του Μιχαήλ Λαβρόφσκι, αποκλειστικά για τα μπαλέτα Μπολσόι, όπως ο ΚΑΖΑΝΟΒΑΣ, το ΝΙΖΙΝΣΚΙ, η ΡΩΣΙΔΑ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ, αλλά και από έργα, στους πρώτους ρόλους των οποίων διέπρεψε ο ίδιος ως χορευτής, όπως ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και ο ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΗΣ. Ευχάριστη έκπληξη η παρουσίαση μέρους του ΑΜΟΚ, της νέας χορογραφίας του Λαβρόφσκι, που θα κάνει την πρεμιέρα της στα Μπολσόι το 2018.
 

ΙΝFO

Ωδείο Ηρώδου Αττικού
Ώρα έναρξης: 9 μ.μ.   
Τιμές εισιτηρίων: 28,00€ - 120,00€Ακολούθησε το allyou στο Instagram!