Και τώρα τι κάνουμε; - AllYou.gr

Search

Και τώρα τι κάνουμε;

Θα μας πει ο Αντώνης Καφετζόπουλος στο Analogio Festival!

24 Σεπτεμβρίου 2017

Τελεταία μέρα του Analogio Festival σήμερα και θα κάνουμε προς το Θέατρο Τέχνης για να δούμε την παράσταση που "κλείνει" το φετινό πολυδιάστατο πρόγραμμα, που έδωσε έμφαση στη νέα καλλιτεχνική δημιουργία με στόχο την ανάδειξη της ελληνικής δημιουργίας, του θεατρικού λόγου, της θεατρικής γραφής και της νεότερης πολιτιστικής δημιουργίας.

Και τώρα τι κάνουμε; 

Ένας διάλογος περισσότερο με τη ζωή παρά με το θάνατο, το «Και τώρα τι κάνουμε;», καθώς αν και σχεδόν διαρκώς παρούσα η πεθαμένη σύζυγος πάνω στη σκηνη, ο άνδρας της τής απευθύνεται μ᾽έναν τρόπο που περιλαμβάνει και την ίδια μέσα του. Δεν ακούμε τη φωνή της αλλά μπορούμε να υποθέσουμε τις απαντήσεις της σ᾽αυτό το διαρκές παιχνίδι που είναι οι ανθρώπινες σχέσεις ώστε ο θάνατος αν και σε εξαιρεί από τη ζωή, η παρουσία σου να συνεχίζεται σχεδόν αναλλοίωτη χάρη σε όσα «αποστήθισε» ανεπιδίωχτα η μνήμη και η ψυχή του συντρόφου. Σε τόσο έντονο  μάλισταβαθμό ώστε ρητορικό σχεδόν να ακούγεται το ερώτημα «και τώρα τι κάνουμε;» αφού τη συνέχεια είναι σα την γνωρίζουν εξίσου καλά τόσο αυτός που έχει μείνει όσο και αυτή που έχει φύγει.

Σκηνοθεσία: Μάνος Καρατζογιάννης | Πιάνο επί σκηνής: Αντώνης Παπακωνσταντίνου | Επί σκηνής ο ζωγράφος: Ντίνος Πετράτος | Ερμηνεύει: Αντώνης Καφετζόπουλος | Συμμετέχει: Γιολάντα Μπαλαούρα

 

ΙNFO

Festival Analogio

Kαι τώρα τι κάνουμε;

Τέχνης (Φρυνίχου 14, Πλάκα)

Ώρα έναρξης 9 μ.μ.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!