Απόψε έχουμε Δείπνο Ηλιθίων - AllYou.gr

Search

Απόψε έχουμε Δείπνο Ηλιθίων

Φύγαμε για θέατρο Κάππα.

18 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Aπόψε θα βάλουμε τα καλά μας και θα πάμε προς το Θέατρο Κάππα, γιατί εκεί θα μας σερβιριστεί το Δείπνο Ηλιθίων, από τον Σπύρο Παπαδόπουλοα και τους συνεργάτες του.

Αν δεν έχεις δει ακόμα την παράσταση αυτή, έχεις κάθε λόγο να έρθεις μαζί. Ήταν sold out τη περσινή χρονιά και αυτό δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για την κλασσική πλέον κωμωδία του Francis Veber.  

Η υπόθεση έχει ως εξής:

Ο Πιερ Μπροσάν (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης), πλούσιος μεγαλοεκδότης στο Παρίσι, οργανώνει κάθε εβδομάδα με τους πλούσιους φίλους του ένα… ιδιότυπο δείπνο: Καθένας βρίσκει έναν «ηλίθιο», τον καλεί στο δείπνο, τρώνε, πίνουν, διασκεδάζουν, γελούν εις βάρος των ανυποψίαστων καλεσμένων τους και στο τέλος, αυτός που έχει φέρει τον πιο τέλειο «ηλίθιο», στέφεται νικητής!

Ο Φρανσουά Πινιόν (Σπύρος Παπαδόπουλος), ένας αθώος, αφελής, καλοπροαίρετος άνθρωπος, είναι ο πολλά υποσχόμενος «ηλίθιος» του Πιερ γι’ αυτήν την εβδομάδα. Τον καλεί στον σπίτι του για να γνωριστούν και εν συνεχεία να πάνε στο δείπνο. Κι εδώ αρχίζει μία σειρά από ανατροπές, όπου διαλύονται τα πάντα. Ο Πινιόν με την αφέλεια και την αθωότητά του, προκαλεί απανωτούς σεισμούς. Μέσα σε λίγη ώρα, ο άτρωτος “man of the year”, Πιερ, αποδομείται και γίνεται αξιοθρήνητος ανθρωπάκος.

Τελικά, ποιος απ’ τους δύο είναι ο ηλίθιος;

Ο ευρών αμειφθήσεται!

INFO

Θέατρο Κάππα
Κυψέλης 2, Κυψέλη
Τηλ. 2107707227, 2108827000
Διάρκεια παράστασης 100λεπτά (χωρίς διάλειμμα)
Ώρα έναρξης: 7 μ.μ.

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!