Πώς να απαγάγετε έναν τραπεζίτη - AllYou.gr

Search

Πώς να απαγάγετε έναν τραπεζίτη

Σήμερα βλέπουμε στην παράσταση που ανεβαίνει από τον Κώστα Αρζόγλου, κάτι από τη ζωή μας...

16 Οκτωβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Μνημόνια έχει το σημερινό μενού μας! Όχι, δεν υπήρξε κάποια νέα συμφωνία με τους δανειστές, απλά θα πάμε στο θέατρο Αλκμήνη για να παρακολουθήσουμε μια ιστορία βγαλμένη από τα μνημόνια και τη ζωή μας.

Ο λόγος για το "Πώς να απαγάγετε έναν τραπεζίτη", που ανεβαίνει από τον Κώστα Αρζόγλου και φέρει την υπογραφή του σημαντικότερου σύγχρονου πορτογάλου θεατρικού συγγραφέα Armando Nascimento Rosa. Μας περιγράφει με σπάνια ακρίβεια την εμπειρία των τελευταίων χρόνων για εκατομμύρια ανθρώπους κατά μήκος και πλάτος της «πολιτισμένης» Δύσης. 

Η υπόθεση έχει ως εξής: Δύο απελπισμένοι δανειολήπτες που έχουν χάσει όλα τους τα υπάρχοντα χάρις στην αυστηρότητα του πορτογαλικού μνημονίου οργανώνουν και εκτελούν την απαγωγή του μεγαλοτραπεζίτη Ολιβέιρα και της δικηγόρου του. Σκοπός τους είναι να αποσπάσουν λύτρα ώστε ο ένας να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την θεραπεία του άρρωστου παιδιού του και ο άλλος να πληρώσει τα έξοδα για τις σπουδές του δικού του. Η εξέλιξη της δράσης αποκαλύπτει τον σκοτεινό ρόλο του τραπεζικού συστήματος και των στελεχών του που λειτουργεί ως αόρατη «κυβέρνηση» στις χώρες του Νότου που τελούν υπό επιτροπεία.

Πρωταγωνιστούν, εκτός του Κώστα Αρζόγλου, η Στέλλα Παπαδημητρίου στον ιδιαίτερο ρόλο της δικηγόρου του τραπεζίτη, του οποίου γνωρίζει όλα του τα μυστικά, ενώ τους δύο απαγωγείς ερμηνεύουν ο Χρήστος Ευθυμίου και ο Χάρης Μαυρουδής.

 

INFO

Θέατρο Αλμήνη
Πατριάρχου Ιερεμίου 50
Ώρα έναρξης: 9.30 μ.μ.
Eισιτήρια: 10-12 ευρώ

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!