Παρασκευή με τον Δον Παναγιώτη - AllYou.gr

Search

Παρασκευή με τον Δον Παναγιώτη

Ο Πάνος Μουζουράκης κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους σαν άλλος Δον Κιχώτης, στην καρδιά της νυχτερινής Αθήνας!

08 Δεκεμβρίου 2017
Συντάκτης : Allyou Team

Απόψε θα βρεθούμε στην ANODO, για να δούμε τον Πάνο Μουζουράκη να κυνηγάει μουσικούς ανεμόμυλους, σαν άλλος Δον Κιχώτης. Θα δούμε, δηλαδή, το πρόγραμμα Δον... Παναγιώτης, «Ένα πρόγραμμα που θα μας λύσει όλα μας τα θέματα και θα μας δημιουργήσει καινούρια» όπως διαβάζουμε στην περιγραφή!

Πρόκειται για ένα πάρτυ, όπως αυτά τα παλιά που γίνονταν σε σπίτια και ο χορός, το γέλιο, το φλερτ και το μπλουζ, κυριαρχούσαν. Αυτά που έλυναν ή έμπλεκαν ακόμα περισσότερο τα συναισθηματικά μας, αυτά που οι φίλοι συζητούσαν για τα πάντα. Αυτά που ο καθένας είχε την παραγγελιά του, και η μουσική άλλαζε με ευκολία από τον Elvis στον Ζαμπέτα και από τον Σαββόπουλο στους Supertramp.

Στο πάρτυ αυτό, λοιπόν, θα υπάρχουν πολλές μουσικές και κόσμος. Ο Πάνος Μουζουράκης έχει φωνάξει φίλους: Αρχικά, τον stand up comedian Ζήση Ρούμπο, ο οποιός ανέλαβε να στήσει εικόνες που παρεμβάλλονται ανάμεσα στα τραγούδια. Επίσης, τον βιρτουόζο του μπουζουκιού Μιχάλη Παούρη, ο οποίος έρχεται με φρέσκιες δικές του ενορχηστρικές ιδέες. Τέλος, η Μυρτώ Ναούμ, την οποία έχουμε δει στο Voice. 

 

ΙΝFO

«Δον Παναγιώτης»

Κείμενα: Ζήσης Ρούμπος

Ενορχήστρωση προγράμματος: Παύλος Καλτουρουμίδης

Μουσική επιμέλεια προγράμματος: Χρήστος Παπαμιχάλης

ANODOS LIVE STAGE

Τηλ. Επικοινωνίας - κρατήσεις: 210-3468100

Πειραιώς 183, Αθήνα

Ώρα έναρξης : 23.00Ακολούθησε το allyou στο Instagram!