Μη μου γράφεις γράμματα - AllYou.gr

Search

Μη μου γράφεις γράμματα

Απόψε απολαμβάνουμε τον Γιώργο Νταλάρα με την Εστουδιαντίνα.

15 Ιανουαρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Μπορεί οι πρώτες ώρες της σημερινής ημέρας να είναι δύσκολες, λόγω κίνησης, ωστόσο το βράδυ θα είναι όμορφο. Θα βρεθούμε στην Ιερα Οδό, για να απολαύσουμε μια μουσική παράσταση του Γιώργου Νταλάραυ με την Εστουδιαντίνα. Ένα πρόγραμμα ωδή στη ξενιτιά, στο ταξίδι, στη ζωή, στη χαρά, στον έρωτα, με Ελληνικά τραγούδια και τραγούδια της Μεσογείου.

Ξεχωριστός καλεσμένος θα είναι ο Ιταλός Eddy Napoli, συνθέτης και τραγουδιστής, ο καλός τραγουδοποιός Θοδωρής Κοτονιάς, η Ρία Ελληνίδου, μια νέα πολύ καλή φωνή και η εντυπωσιακή χορωδία "Fonέs". Σημαντική συμμετοχή είναι αυτή του ηθοποιού Τάσου Νούσια. Μαζί με 14 σπουδαίους σολίστες μουσικούς επί σκηνής τραγουδούν και αφηγούνται ιστορίες της ξενιτιάς που έχουν βιώσει άνθρωποι με διαφορετική καταγωγή αλλά κοινούς πόνους, χαρές και ιστορίες ζωής, Έλληνες, Ιταλοί, Πορτογάλοι, Άραβες, που βρήκαν στην μουσική έναν μοναδικό τρόπο έκφρασης, συναισθημάτων, χαράς, λύπης, ελπίδας και προσμονής, στήριγμα και βάλσαμο στις ψυχές τους.

Ο Γιώργος Νταλάρας και η Εστουδιαντίνα, που έχει ήδη συμπληρώσει 20 χρόνια μελέτης και παρουσίασης της μεσογειακής μουσικής, και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της Ανδρέας Κατσιγιάννης επιθυμούν να στείλουν, μέσα από αυτές τις παραστάσεις, ένα μήνυμα συμφιλίωσης και ενότητας και παράλληλα να εκφράσουν με τις μουσικές τους γνώσεις το πλούσιο τοπίο των μουσικών της Μεσογείου, μεταφέροντας και ένα μήνυμα συμπαράστασης στους κάθε είδους μετανάστες της σύγχρονης εποχής που παλεύουν να επιβιώσουν και να βρουν μια νέα φιλόξενη πατρίδα.

ΙΝFO

Γιώργος Νταλάρας Εστουδιαντίνα
Ιερά Οδός, Ιερά Οδός 13
Ώρα έναρξης: 10 μ.μ.
Εισιτήρια από 10 ευρώΑκολούθησε το allyou στο Instagram!