Με μια Αόρατη Κλωστή - AllYou.gr

Search

Με μια Αόρατη Κλωστή

Σινεμά σου προτείνουμε γι' απόψε.

21 Φεβρουαρίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Είμαστε μια ανάσα μακριά από τα Όσκαρ, και αφού μπορούμε να δούμε μερικές υποψήφιες ταινίες από πριν στο σινεμά, εννοείται θα το κάνουμε.

Έτσι, σήμερα θα καθίσουμε απέναντι από τη μεγάλη οθόνη για να δούμε την τελευταία ταινία του Daniel Day-Lewis (κυριολεκτικά τελευταία καθώς βάζει τέλος στην καριέρα του), Αόρατη Κλωστή ή Phantom Thread, που έχει 6 υποψηφιότητες για χρυσό αγλματίδιο. 

Θα μεταφερθούμε στο μεταπολεμικό Λονδίνο της δεκατίας του '50. Εκεί και τότε, που ο Ρέινολντς Γούντκοκ και η αδερφή του, κυριαρχούν στο χώρο της βρετανικής υψηλής ραπτικής, ντύνοντας μέλη βασιλικών οικογενειών, αστέρες του κινηματογράφου και εκπρόσωπους της ανώτατης κοινωνικής τάξης. Θα δούμε πλήθος γυναικών να περνάει από τη ζωή του Ρέινολντς, και την Άλμα, την γυναίκα που ερωτεύτηκε. Από τη στιγμή που παραδίδεται στην Άλμα συνειδητοποιεί πως διασαλεύεται η απόλυτα ελεγχόμενη και προγραμματισμένη στην παραμικρή λεπτομέρεια ζωή του, και κάτι τέτοιο τον τρομοκρατεί. Η απρόσμενη αυτή ερωτική σχέση έρχεται να μεταμορφώσει και τους δύο, αλλά και την ίδια την ερωτική τους σχέση...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!