Στη γιορτή του Νίκου Μερτζάνου - AllYou.gr

Search

Στη γιορτή του Νίκου Μερτζάνου

Ο ταλαντούχος ερμηνευτής παρουσιάζει απόψε τον πρώτο του δίσκο. 

13 Μαρτίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Σήμερα σου προτείνουμε να έρθεις μαζί μας στη Σφίγγα! Εκεί, ο ταλαντούχος ερμηνευτής και τραγουδοποιός Νίκος Μερτζάνος, θα παρουσιάζει το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ που κυκλοφόρησε από τη Feelgood Records, με τίτλο "Στάσου Λίγο".

Θα είμαστε εκεί για να τον απολαύσουμε μαζί με τους Cours des Miracles. Θα ακούσουμε ζωντανά τα τραγούδια του δίσκου αλλά όχι μονο. Η βραδιά θα έχει κι άλλα τραγούδια που αγαπήθηκαν από το κοινό, ερμηνευμένα από εκλεκτούς καλεσμένους. Μαζί του θα βρεθούν επί σκηνής οι Μυρτώ Βασιλείου και Κώστας Τσίρκας, Μάρω Μαρκέλλου, Αφροδίτη Χατζημηνά, Αναστάσιος Ράμμος, Κρυσταλλία Ρήγα και ο Δημήτρης Σαμόλης.

 «Έπειτα από προσπάθειες σχεδόν δέκα ετών και με τη στήριξη της Feelgood Records και του Jumping fish της Cosmote, καταφέρνω να κάνω ένα όνειρο μου πραγματικότητα και να βγάλω τον πρώτο προσωπικό μου δίσκο, που τιτλοφορείται "Στάσου Λίγο" για ευνόητους και συναισθηματικούς λόγους. Στις 13 Μαρτίου λοιπόν, ημέρα Τρίτη, σας περιμένω στη μουσική σκηνή Σφίγγα, σ’ αυτή τη γιορτή που ετοιμάζω. Τα λέμε εκεί».

Θα είμαστε εκεί!

Και για προθέρμανση:

 

INFO

Μουσική σκηνή Σφίγγα

Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής  (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13)

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2114096149, 6987844845

Ώρα έναρξης: 21.30

Είσοδος σε τραπέζι: 12 ευρώ με μπύρα ή κρασίΑκολούθησε το allyou στο Instagram!