Στο 1ο LΙFEME workshop - AllYou.gr

Search

Στο 1ο LΙFEME workshop

Φύγαμε για το απόλυτο διαδραστικό event που πρεσβεύει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπο ζωής.

15 Απριλίου 2018
Συντάκτης : Allyou Team

Είτε υποστηρίζεις την παγκόσμια επανάσταση της ευεξίας είτε όχι, σήμερα σου προτείνουμε να βρεθείς στο ΟΑΚΑ! Εκεί, πραγματοποιείται το 1o LIFEME Workshop, και αξίζει παραγματικά να δώσεις το παρών.

Πρόκειται για το πρώτο διαδραστικό event που πρεσβεύει τον υγιεινό και απολαυστικό τρόπος ζωής. Διοργανωτής του είναι η ομάδα του Lifeme.gr, δηλαδή του μοναδικού site στην Ελλάδα που υποστηρίζει - μέσα από αυστηρές προδιαγραφές- τον υγιεινό τρόπο ζωής και συγκεντρώνει τη γνώση και την εμπειρία μέσα σε μια πλατφόρμα οικεία στο χρήστη, η οποία λειτουργεί σαν τον απόλυτο οδηγό καλής ζωής!

Το LIFEME Workshop περιλαμβάνει:

- Συνάντηση κι ανταλλαγή απόψεων με Διατροφολόγους για: Yγιεινή, Αθλητική, Παιδική και Vegan Διατροφή καθώς και διατροφικές διαταραχές και πρακτικές συμβουλές από 10 κορυφαίους Διατροφολόγους.

- Γευστικές δοκιμές 35 καινοτόμων προϊόντων.

- Μαθήματα υγιεινής μαγειρικής από τα 3 καλύτερα υγιεινά Εστιατόρια της Αθήνας και 6 Healthy Food Bloggers.

- Αθλητικές δραστηριότητες με τα καλύτερα Γυμναστήρια της Αθήνας (Pilates, Yoga Cross-training, , TRX, Surfset, Trampoline, Παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, κλπ.).

- Αθλητική μόδα για κάθε ηλικία και στυλ.

Όπως καταλαβαίνεις είναι μια μοναδική γιορτή wellness, και αναμένεται συμμετοχή και παρουσία 10.000 επισκεπτώ!.  Οι 5.000 θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν προκράτηση της θέσης τους μέσω της VIVA.GR και να συμμετάσχουν σε δραστηριότητες της αρεσκείας τους, ενώ οι υπόλοιποι 5.000 με την παρουσία τους θα δώσουν δυναμική ενέργεια στο χώρο και θα διασκεδάσουν με τη μουσική του DJ.

“Ξεκινάμε αυτή τη χρονιά γεμάτοι ενέργεια με αυτή τη δράση που στόχο έχουμε να την μεγαλώσουμε και να την αναπτύξουμε σε πολλαπλά επίπεδα σε διαφορετικά μέρη στην Ελλάδα”, τονίζει η εμπνεύστρια του LIFEME.GR κα Ζωή Δρεμέτσικα, H ευεξία είναι καθαρά θέμα προσωπικών επιλογών. Είναι πολύτιμη σαν το οξυγόνο στη ζωή σου”.

Λοιπόν, τα λέμε εκεί! 

INFO

1o LIFEME Workshop

Κυριακή 15 Απριλίου 2018 
Aπό τις 10.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ  
Ποδηλατοδρόμιο του Ο.Α.Κ.Α.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!