Ακούμε, για άλλη μια φορά, την υπέροχα ανατρεπτική Angelika Dusk - AllYou.gr

Search

Ακούμε, για άλλη μια φορά, την υπέροχα ανατρεπτική Angelika Dusk

στο Club του Σταυρού του Νότου

14 Μαρτίου 2019
Συντάκτης : Allyou Team

Angelika Dusk

LIVE @ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ CLUB

GUEST:
ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΛΑΧΟΣ

Για άλλη μια φορά,  η Angelika Dusk έρχεται, μαζί με την μπάντα της, στο Club του Σταυρού του Νότου!

Kατακτά τη σκηνή σε ένα ανατρεπτικό live, με μουσικές επιλογές που ενώνουν δεξιοτεχνικά τη rock, τα blues, το ελληνικό ρεπερτόριο, την ποπ και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία της, βάζοντας πάντα τη δική της πινελιά στις ενορχηστρώσεις και προσκαλώντας μας να περιπλανηθούμε και να αφεθούμε σ’ αυτό που η ίδια ορίζει ως beautiful mess (όμορφο χάος).

Από το αγαπημένο πλέον Drown out the light, στο No light no light των Florence + The Machine, από τo βραβευμένο με Όσκαρ ντουέτο της Lady Gaga με τον Bradley Cooper Shallow, στη συγκινητική διασκευή του Creep των Radiohead, από το Wasting My Young Years των London Grammar αλλά και το Γιατί δεν έρχεσαι του Αλκίνοου Ιωαννίδη και τα Συρτάρια της Δήμητρας Γαλάνη, η Angelika Dusk, πειραματίζεται και διευρύνει τη σχέση της με το ξένο και το ελληνικό ρεπερτόριο, πάντα υπό τους σκοτεινούς, ηλεκτρικούς ήχους των ροκ επιρροών της.

Σε ρόλο guest ο... multitasking Αντώνης Βλάχος έρχεται να συμπληρώσει ιδανικά την Angelika σε αγαπημένα ντουέτα!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ

Πρωτομαγιά ... τα λούλουδα γιορτάζουν!!!

Φτιάξε το στεφάνι σου στο "Σταύρος Νιάρχος"

Στο Σταυρό του Νότου

Live o Λεωνίδας Μπαλάφας

Σήμερα πάμε στο θέατρο του Νέου Κόσμου

Βλέπουμε την "Ιστορία του Άμλετ, ενός πρίγκιπα της Δανίας"