Skip to main content

SINGLES

To γέλιο σώζει ζωές αλλά ΚΑΙ σχέσεις

Γέλα, είναι θεραπευτικό...



Είναι το γέλιο το μυστικό που θεραπεύει το πάντα; Σύμφωνα με τους επιστήμονες το χιούμορ έχει τη μοναδική ικανότητα να καλύπτει τα υπόλοιπα συναισθήματα, ακόμα και όταν νιώθουμε θυμωμένοι, τρομαγμένοι ή θλιμμένοι.

Εκτός όμως από μία καλύτερη ζωή και μία σαφώς πιο δυνατή ψυχολογία, οι επιστήμονες τώρα υποστηρίζουν ότι το γέλιο μπορεί να ενισχύσει σημαντικά την ποιότητα μιας σχέσης και κατ' επέκταση να την κάνει να κρατήσει περισσότερο.

Η έρευνα αυτή έδειξε πως τα ζευγάρια που γελάνε συχνά μεταξύ τους, βρίσκουν μεγαλύτερη ικανοποίηση στη σχέση τους, συγκριτικά με αυτούς που προτιμούν να μοιράζονται μόνο τις προσωπικές τους αναμνήσεις ή να διηγούνται εμπειρίες που όμως δεν είναι αστείες.

Το ενδιαφέρον στοιχείο της έρευνας ήταν πως τα γεγονότα που έκαναν συχνά τα ζευγάρια να γελάνε δεν ήταν πάντα θετικά. Έτσι αποδείχτηκε πως η ικανότητα του να γελάς σε δύσκολες ή αρνητικές καταστάσεις, μαζί με τον σύντροφό σου, δυναμώνει τη σχέση μεταξύ σας και σας κάνει και τους δύο χαρούμενους.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ

BEAUTY NEWS

Τα μαλλιά μας τώρα έχουν ταυτότητα!

Η Taft, Νο1 μάρκα Styling στην Ευρώπη, ήρθε πιο ανανεωμένη από ποτέ και παρουσίασε τα νέα της προϊόντα μέσα από υπέροχα χτενίσματα!