Θέλεις να κάνεις καριέρα; Ρiξ' το στη... γυμναστική - AllYou.gr

Search

Θέλεις να κάνεις καριέρα; Ρiξ' το στη... γυμναστική

Oι επιστήμονες εξηγούν τον λόγο!

> ΕΓΩ ::
16 Οκτωβρίου 2015

Η γυμναστική, ειδικά οι αερόβιες ασκήσεις, και η καλή φυσική κατάσταση βελτιώνει τις γνωστικές λειτουργίες, την συγκέντρωση και την αποτελεσματικότητα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Μία έρευνα που έγινε πρόσφατα στο πανεπιστήμιο του Τέξας έρχεται να σου εξηγήσει πώς η γυμναστική μπορεί πολύ συχνά να επηρεάσει θετικά την καριέρα σου, κάνοντας σε πιο δημιουργική και περισσότερο αποτελεσματική. Διάβασε λοιπόν προσεκτικά:

Αποτελεσματικότητα: Οι εργαζόμενοι που γυμνάζονται τουλάχιστον 150 λεπτά την εβδομάδα  έχουν λιγότερες πιθανότητες να λείψουν από το γραφείο λόγω ασθένειας, ενώ όσο δουλεύουν μπορούν να εστιάσουν περισσότερο στη δουλειά τους.

Δημιουργικότητα: Η γυμναστική προωθεί μια περισσότερο ισορροπημένη, ελεγχόμενη, χωρίς άγχος καθημερινότητα που μας επιτρέπει να είμαστε περισσότερο δημιουργικοί.

Aυτοπεποίθηση: Οι εργαζόμενοι που έχουν καλή φυσική κατάσταση και θετική εικόνα για το σώμα τους τείνουν να έχουν περισσότερη αυτοπεποίθηση όσον αφορά στη δουλειά τους ενώ εμπνέουν και τους συναδέλφους του να έχουν μια πιο θετική οπτική.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!