Κορίτσια προσοχή: ΑΥΤΗ η ημέρα του μήνα είναι η πιο κατάλληλη για τον γυναικείο οργασμό - AllYou.gr

Search

Κορίτσια προσοχή: ΑΥΤΗ η ημέρα του μήνα είναι η πιο κατάλληλη για τον γυναικείο οργασμό

Να και κάτι που δεν ξέραμε...

> ΕΓΩ ::
22 Οκτωβρίου 2015

Κορίτσια το νου σας γιατί έχουμε για σας μία πληροφορία που μέχρι τώρα πολύ λίγοι γνώριζαν. 

Σύμφωνα με μελέτη που έγινε από Ιταλούς ερευνητές, μία συγκεκριμένη ημέρα του κύκλου η γυναικεία κλειτορίδα αυξάνεται κατά 20% σε μέγεθος και ερεθίζεται πιο εύκολα, αυξάνοντας τις πιθανότητες να φτάσει η γυναίκα στην κορύφωση.

Οι ερευνητές εξέτασαν 24 γυναίκες ηλικίας 18 έως 35 ετών, με τη βοήθεια υπερήχου. Μελέτησαν το μέγεθος της κλειτορίδας και τη λειτουργία της βασικής αρτηρίας που διοχετεύει αίμα στην κλειτορίδα, διευκολύνοντας έτσι την ερωτική διέγερση.

Οι μετρήσεις καταγράφηκαν σε διάφορα στάδια του κύκλου των γυναικών και διαπιστώθηκε ότι κατά τη 14 ημέρα του κύκλου η κλειτορίδα αυξάνεται σημαντικά σε μέγεθος. Παράλληλα, την ημέρα αυτή παρατηρήθηκε και αυξημένη ροή αίματος προς την κλειτορίδα.

Άρα γύρω στη 14 ημέρα του κύκλου η γυναίκα έχει ωορρηξία, γι' αυτό και το σώμα της προετοιμάζεται για τη σεξουαλική επαφή, συνεπώς και την πιθανή γονιμοποίηση του ωαρίου.

Πέρα όμως από αυτό, το σώμα της είναι πιο διεγερμένο και οπότε περισσότερο προετοιμασμένο για να φτάσει σε οργασμό. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!