Πόση ώρα καθημερινά σε... παίρνει από κάτω; - AllYou.gr

Search

Πόση ώρα καθημερινά σε... παίρνει από κάτω;

Οι επιστήμονες ξέρουν!

> ΕΓΩ ::
25 Οκτωβρίου 2015

Σίγουρα ο καθένας από εμάς έχει τους δικούς του λόγους να ανησυχεί και να απελπίζεται.

Το υψηλό κόστος ζωής και τα οικονομικά προβλήματα είναι οι βασικότερες αιτίες της... απελπισίας, σύμφωνα με τα ευρήματα νέας έρευνας. Άλλοι λόγοι ήταν το αίσθημα ότι η ζωή ενός ατόμου έχει φτάσει σε αδιέξοδο αλλά και τα περιττά κιλά.

Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 Βρετανοί ηλικίας 18 έως 65 ετών. Τέσσερις στους δέκα δήλωσαν πως αισθάνονται απελπισία όταν σκέφτονται τα χρέη τους, ένας στους τέσσερις δήλωσε πως απελπίζεται επειδή ξέρει πως δεν μπορεί να ζήσει τη ζωή που θα ήθελε, ενώ για τους δύο στους δέκα η απελπισία φάνηκε να οφείλεται σε προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουν φιλικά ή αγαπημένα τους πρόσωπα.

Πόση ώρα την ημέρα αισθανόμαστε απελπισμένοι καθημερινά όμως; Σύμφωνα με βρετανική έρευνα, η απελπισία κατακλύζει τη ζωή μας κατά μέσο όρο 36 λεπτά την ημέρα, δηλαδή 9 ολόκληρες ημέρες κάθε χρόνο. Δεν είναι και λίγο. 

Η έρευνα έδειξε, επίσης, πως η απελπισία εμποδίζει αρκετούς ανθρώπους να δουλέψουν ή να κοιμηθούν και συχνά προκαλεί καβγάδες ανάμεσα στα ζευγάρια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!