Εσύ τι δεν θα ήθελες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μάθει ο σύντροφος σου για σένα; - AllYou.gr

Search

Εσύ τι δεν θα ήθελες ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ να μάθει ο σύντροφος σου για σένα;

Οι μελετητές αποκαλύπτουν πως οι γυναίκες τρέμουμε ένα και μόνο πράγμα! 

> ΕΓΩ ::
28 Οκτωβρίου 2015

Νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία αποκάλυψε πως πάνω από το 50% των γυναικών κρατούν ένα μυστικό από το σύντροφό τους και τρέμουν στην ιδέα ότι θα μάθει την αλήθεια.

Το μυστικό αυτό μάλιστα δεν αφορά στο αμαρτωλό ερωτικό παρελθόν τους, σε ψεγάδια του χαρακτήρα ή του σώματός τους ή σε κακές εμπειρίες από τα παιδικά τους χρόνια, αλλά σε κάτι άλλο πολύ πιο απλό και καθημερινό. 

Περισσότερες από τις μισές από τις γυναίκες που απάντησαν στη δημοσκόπηση, λοιπόν, παραδέχτηκαν ότι δεν έχουν αφήσει ποτέ το σύντροφό τους να μάθει ποιο είναι το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους.

Συγκεκριμένα, το 54% των γυναικών δήλωσαν πως ο αγαπημένος τους δεν τις έχει δει ποτέ με το φυσικό τους χρώμα επειδή βάφουν συνεχώς τα μαλλιά τους για να είναι πιο όμορφες ή για να αντισταθούν τη γήρανση και την επακόλουθη αλλοίωση της εξωτερικής τους εμφάνισης.

Οι περισσότερες γυναίκες ανέφεραν ότι τις απασχολούν οι άσπρες τρίχες, με το 74% των γυναικών να δηλώνουν πως βγάζουν κρυφά τις άσπρες τρίχες με το τσιμπιδάκι πριν επισκεφθούν το κομμωτήριο!Ακολούθησε το allyou στο Instagram!