Skip to main content

SINGLES

Το διάβασα στα μάτια σου! 

Τι αποκαλύπτουν τα μάτια για την προσωπικότητά σου;  


Μαρία Μυλωνά

Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής και ανάλογα με το μέγεθος, το σχήμα ή και το χρώμα τους, επηρεάζουν την προσωπικότητα του ανθρώπου με τρόπο διαφορετικό.

Μεγάλα μάτια: Τα μεγάλα μάτια, εκτός από την εξωτερική ομορφιά που χαρίζουν, φανερώνουν ότι το άτομο έχει ενθουσιώδη και κάποιες στιγμές επιπόλαιο χαρακτήρα.

Μικρά μάτια: Το άτομο που έχει μικρά μάτια είναι εσωστρεφές και έχει πολλά αφανέρωτα μυστικά. Δεν αποκαλύπτει εύκολα τον πραγματικό του χαρακτήρα. Αν τα μικρά μάτια έχουν και σκληρό, κοφτερό σχήμα, σημαίνει ότι το άτομο είναι σνομπ και με απότομη συμπεριφορά.

Μαύρα μάτια: Αν το χρώμα των ματιών είναι μαύρο (ή πολύ σκούρο καστανό), σημαίνει ότι το άτομο διαθέτει πολύ καλούς και ευγενικούς τρόπους.

Καστανά μάτια: Ο άνθρωπος που διαθέτει ανοιχτά καστανά μάτια, έχει γλυκύτητα, υπομονή, ευγένεια και πίστη. Είναι άτομο με χιούμορ, έχει όμως συναισθηματικές εναλλαγές.

Μελί μάτια: Τα μάτια που έχουν το μελί χρώμα, υποδηλώνουν ότι το άτομο είναι γενναίο και πολύ ευγενικό.

Σκούρα μπλε μάτια: Πρόκειται για ένα άτομο που δεν έχει μεγάλες ευαισθησίες, είναι ζηλόφθονο και συνήθως οι προθέσεις του είναι κακόβουλες.

Ανοιχτά γαλανά μάτια: Το άτομο που έχει ανοιχτόχρωμα γαλανά μάτια είναι τρυφερό, ρομαντικό, δημιουργικό και έχει και καλλιτεχνικές τάσεις.

Πράσινα Μάτια: Τα πράσινα μάτια φανερώνουν ότι το άτομο είναι εύστροφο και του αρέσει η πνευματική εξέλιξη. Αρκετές στιγμές γίνεται καχύποπτο με τους ανθρώπους και ζηλεύει.

Γκρίζα μάτια: Τα γκρίζα μάτια υποδηλώνουν ότι ο άνθρωπος που τα έχει διαθέτει σταθερότητα, ισορροπία, αλλά κάποιες φορές είναι ψυχρός και απόμακρος.

Λαμπερά, Υγρά μάτια: Τα λαμπερά, υγρά μάτια, φανερώνουν ότι το άτομο διαθέτει υψηλή νοημοσύνη και καλούς τρόπους.

«Χαμογελαστά» Μάτια: Τα μάτια που έχουν μία κλίση προς τα πάνω και βλέποντάς τα είναι σαν να σου χαμογελούν, κρύβουν από πίσω τους έναν άνθρωπο με κοινωνικές ευαισθησίες.

Άτονα μάτια: Αν συναντήσεις ποτέ άνθρωπο που τα μάτια του δεν έχουν καμία εκφραστικότητα και είναι άτονα (είτε στο σχήμα, είτε στο χρώμα τους), σημαίνει ότι αυτό το άτομο είναι πολύ επικίνδυνο να σε εξαπατήσει.

Μεγάλη κόρη ματιού: Οι άνθρωποι που έχουν μεγάλη κόρη ματιού είναι αποτελεσματικοί και έχουν τον τρόπο να εντυπωσιάζουν.

Γουρλωτά μάτια: Τα μάτια που προεξέχουν, που είναι δηλαδή γουρλωτά φανερώνουν ότι το άτομο που τα διαθέτει, έχει μεγάλο πείσμα, απότομη συμπεριφορά, αλλά και πολλά νεύρα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 19 Απριλίου

Δεν πρέπει να υποτιμάτε την καρδιά σας μονίμως, αλλά να της δίνετε προτεραιότητα

BLOGS

Σε ένα biopic για τον Frank Sinatra δια χειρός Martin Scorsese φημολογείται ότι θα παίξει ο Leonardo DiCaprio

Και το ίδιο ισχύει για την Jennifer Lawrence, που θα υποδυθεί κατά πάσα πιθανότητα τη δεύτερη σύζυγο του Sinatra, την ηθοποιό Ava Gardner

ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Nalyssa Green επιστρέφει με το νέο της single, «Όλα Τα Πάρτυ Του Κόσμου»

Από τον επερχόμενο δίσκο της με τίτλο Πολύ Καλή Στα Πάρτυ