Skip to main content

SINGLES

Όσο πιο ψηλό το τακούνι, τόσο πιο πολύ το σεξαπίλ

Με διαφορά πόντων...



Οι επιστήμονες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζαμε: ότι το σεξ απίλ και η γοητεία μιας γυναίκας ενισχύονται χάρη στις ψηλοτάκουνες γόβες.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βρετάνης στη Γαλλία πραγματοποίησαν μια σειρά από πρωτότυπα πειράματα, προκειμένου να αποδείξουν –για μία ακόμη φορά– ότι τα ψηλά τακούνια τονώνουν το γυναικείο σεξ απίλ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι Γαλλίδες που συμμετείχαν στα πειράματα ήταν πανομοιότυπα ντυμένες. Η μόνη διαφορά στο ντύσιμό τους ήταν τα παπούτσια που φορούσαν.

Στο πρώτο πείραμα, οι κοπέλες έπρεπε να προσεγγίσουν ανυποψίαστους άνδρες και να τους ζητήσουν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Οι κοπέλες άλλαζαν παπούτσια ανά 10 άτομα που προσέγγιζαν.

Ενδεικτικά, σημειώνουν οι ερευνητές, όταν μια 19χρονη ζήτησε από άντρες ηλικίας 25 έως 50 ετών να της απαντήσουν σε μια έρευνα για την ισότητα των δύο φύλων, προθυμοποιήθηκαν περισσότερα άτομα να απαντήσουν όταν η κοπέλα φορούσε τις γόβες (ποσοστό 83%). Όταν φορούσε τα ίσια παπούτσια, συμφώνησαν να απαντήσουν σχεδόν οι μισοί (ποσοστό 47%).

Το καλύτερο όμως στο κρατήσαμε για το τέλος. Oι ερευνητές ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να καθίσουν σε τρία διαφορετικά μπαρ, με τρόπο που τα πόδια τους να είναι εμφανή στους υπόλοιπους θαμώνες. Κατά μέσο όρο, χρειάστηκαν μόλις 7,49 λεπτά έως ότου ένας άντρας προσεγγίσει μία από τις κοπέλες, όταν αυτή φορούσε τακούνια. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ μικρότερο (13,54 λεπτά) όταν οι κοπέλες φορούσαν ίσια παπούτσια.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΜΟΥΣΙΚΗ

Ziria Festival in Athens: 15 χρόνια μετά, το Ziria Festival συναντά τους φίλους του στην πρωτεύουσα

Μια φεστιβαλική εμπειρία 6 ωρών, με ένα εκρηκτικό after party

FASHION TRENDS

7 καμπαρντίνες για να επενδύσεις στο πιο versatile πανωφόρι

Διαφορετικά πατρόν και χρώματα, για ένα από τα πλέον κλασικά items της γυναικείας γκαρνταρόμπας που δεν μας απογοητεύει ποτέ

DO IT YOURSELF

Pastels for spring: 7 παστέλ βερνίκια νυχιών για το μανικιούρ της άνοιξης

Χρώματα που θυμίζουν σορμπέ, για τα μανικιούρ που θα δοκιμάσουμε την περίοδο που η φύση ανθίζει