Όσο πιο ψηλό το τακούνι, τόσο πιο πολύ το σεξαπίλ - AllYou.gr

Search

Όσο πιο ψηλό το τακούνι, τόσο πιο πολύ το σεξαπίλ

Με διαφορά πόντων...

> ΕΓΩ ::
26 Ιουλίου 2016

Οι επιστήμονες έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτό που ήδη γνωρίζαμε: ότι το σεξ απίλ και η γοητεία μιας γυναίκας ενισχύονται χάρη στις ψηλοτάκουνες γόβες.

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βρετάνης στη Γαλλία πραγματοποίησαν μια σειρά από πρωτότυπα πειράματα, προκειμένου να αποδείξουν –για μία ακόμη φορά– ότι τα ψηλά τακούνια τονώνουν το γυναικείο σεξ απίλ.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι Γαλλίδες που συμμετείχαν στα πειράματα ήταν πανομοιότυπα ντυμένες. Η μόνη διαφορά στο ντύσιμό τους ήταν τα παπούτσια που φορούσαν.

Στο πρώτο πείραμα, οι κοπέλες έπρεπε να προσεγγίσουν ανυποψίαστους άνδρες και να τους ζητήσουν να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο. Οι κοπέλες άλλαζαν παπούτσια ανά 10 άτομα που προσέγγιζαν.

Ενδεικτικά, σημειώνουν οι ερευνητές, όταν μια 19χρονη ζήτησε από άντρες ηλικίας 25 έως 50 ετών να της απαντήσουν σε μια έρευνα για την ισότητα των δύο φύλων, προθυμοποιήθηκαν περισσότερα άτομα να απαντήσουν όταν η κοπέλα φορούσε τις γόβες (ποσοστό 83%). Όταν φορούσε τα ίσια παπούτσια, συμφώνησαν να απαντήσουν σχεδόν οι μισοί (ποσοστό 47%).

Το καλύτερο όμως στο κρατήσαμε για το τέλος. Oι ερευνητές ζήτησαν από τις συμμετέχουσες να καθίσουν σε τρία διαφορετικά μπαρ, με τρόπο που τα πόδια τους να είναι εμφανή στους υπόλοιπους θαμώνες. Κατά μέσο όρο, χρειάστηκαν μόλις 7,49 λεπτά έως ότου ένας άντρας προσεγγίσει μία από τις κοπέλες, όταν αυτή φορούσε τακούνια. Το ποσοστό επιτυχίας ήταν πολύ μικρότερο (13,54 λεπτά) όταν οι κοπέλες φορούσαν ίσια παπούτσια.

Hot αυτή τη στιγμή!

ΠΑΙΔΙ

Tι πρέπει να πεις στο παιδί σου για τον Άγιο Βασίλη;

Και να που δε ξέρεις αν είναι καλύτερο να πεις την αλήθεια ή το παραμύθι.
STREET STYLE

7 σύνολα για να εμπνευστείς αυτή την εβδομάδα

Πάρε τώρα την εβδομαδιαία δόση έμπνευσης που χρειάζεσαι!
ΑΣΚΗΣΗ

Τα 20 λεπτά που θα «ανάψουν» τον μεταβολισμό σου

Αύξησε τις αθλητικές επιδόσεις σου, χωρίς να χρειαστεί να φτάσεις στα άκρα!
ΕΓΩ

Να γιατί πρέπει να ακούς μουσική στη δουλειά

Νέα έρευνα σού προτείνει να βάζεις πιο συχνά τα ακουστικά σου.
ΑΣΤΡΑ

Oι προβλέψεις της εβδομάδας 5- 11 Δεκεμβρίου

Η Βιργινία Λεούση αναλύει, προβλέπει και συμβουλεύει…
STAR STYLE

5 φορές που η Kate Middleton μας θύμισε την πριγκίπισσα Diana

Να από πού εμπνέεται η Kate για τις εμφανίσεις της!