Είσαι single; 10 τρόποι για να το γιορτάσεις - AllYou.gr

Search

Είσαι single; 10 τρόποι για να το γιορτάσεις

Τα (πολλά) πλεονεκτήματα της εργένικης ζωής! 

> ΕΓΩ ::
17 Φεβρουαρίου 2016

Είτε είσαι single από επιλογή είτε λόγω περιστάσεων, ποτέ μην παραλείπεις τα μικρά θαύματα που... συνοδεύουν τη ζωή σου χάρη σε αυτόν τον τίτλο. Ναι, αισθάνεσαι μόνη και ένας σύντροφος είναι πάντοτε cool, μα όχι τόσο cool όσο για παράδειγμα η pizza ή ένα γλυκό κουτάβι, αν θυμηθούμε και τις πολλές συγκρούσεις που προκύπτουν συνήθως σε μια σχέση. 

Εγώ, λοιπόν, που καταλαβαίνω το μεταίχμιο στο οποίο κινείσαι, σου λέω ότι πρέπει απλά να απολαύσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις μοναξιές σου, ξεκινώντας από σήμερα κιόλας!

1. Οργάνωσε με τις φίλες σου ένα "singles party" στο σπίτι σου και μοιραστείτε ευχάριστες στιγμές, χωρίς κουτσομπολιά ή συζητήσεις περί πρώην συντρόφους. 

2. Φλέρταρε χωρίς ενοχές και τύψεις όταν βρίσκεσαι ακόμα και στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς σου. Θα νιώσεις ξανά τη γοητεία της επαφής αυτής με έναν ξένο άνθρωπο που δείχνει το ενδιαφέρον να σε γνωρίσει.

3. Απόκτησε ένα κατοικίδιο, το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου για να ξεπεράσεις ακόμα και την κατάθλιψη. 

4. Εκμεταλλεύσου τον ελεύθερο χρόνο σου για να περιποιηθείς περισσότερο τον εαυτό σου, ξοδεύοντας και περισσότερα χρήματα, αν αυτό είναι αναγκαίο. Άλλωστε, τώρα μπορείς να το κάνεις, αφού δεν έχεις άλλες "οικογενειακές" υποχρεώσεις. 

5. Κάνε άφοβα σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον. 

6. Ζήσε τη ζωή όπως ακριβώς τη θες ανά πάσα ώρα και στιγμή, απολύτως αυθόρμητα και χωρίς να λογοδοτείς σε κανένα.

7. Ανακάλυψε τον κόσμο αλλά και το είναι σου, κάνοντας πολλά ταξίδια. 

8. Ραντεβού όπως θες, σεξ όσο θες!

9. Προσδιόρισε ξανά τη σχέση σου με την οικογένειά σου. 

10. Ξέχνα τη ζήλια! Πόσο μάλλον όταν αυτή έχει καταντήσει αρρωστημένη.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!