Στα πάθη λέμε ΝΑΙ, με την έγκριση της επιστήμης... - AllYou.gr

Search

Στα πάθη λέμε ΝΑΙ, με την έγκριση της επιστήμης...

Follow your heart! 

> ΕΓΩ ::
29 Φεβρουαρίου 2016

Το να περνάς μία φάση κατά την οποία αισθάνεσαι μεγάλη απογοήτευση για τη δουλειά σου, την εμφάνιση σου ή την ερωτική σου ζωή είναι πέρα για πέρα φυσιολογικό. Αυτό που δεν πρέπει, όμως, να επιτρέψεις να σου συμβεί είναι το να αφήσεις τα παραπάνω συναισθήματα να βλάψουν την συνολικότερη εικόνα που έχεις για τον εαυτό σου. 

Μία νέα μέλετη στον τομέα της ψυχολογίας, υποστηρίζει ότι αν θέλεις να έχεις ανεβασμένη αυτοπεποίθηση στις περισσότερες φάσεις της ζωής σου, αυτό που έχεις να κάνεις είναι να ακολουθήσεις τα όνειρα σου. Κοινώς, να κάνεις αυτό που σου λέει το ένστικτο και η καρδιά σου.

Οι ειδικοί ξεκαθαρίζουν, όμως, ότι αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Αυτό που πρέπει αρχικά να κάνεις είναι να καθαρίσεις το μυαλό σου από εξωτερικές επηρροές και να βρεις τι είναι αυτό που σε κάνει πραγματικά ευτυχισμένη. Τι ταλέντα πραγματικά έχεις, πώς μπορείς να τα τελειοποιήσεις ώστε να κάνεις τα μεγαλύτερα όνειρα σου αληθινά.

Οι μελετητές εξηγούν ότι όσα περισσότερα πράγματα ανακαλύπτουμε για τον εαυτό μας, τόσο περισσότερο θα καταπνίγεται ο φόβος και η ανασφάλεια. Με τον τρόπο αυτό, ενισχύουμε την εικόνα που έχουμε για τον εαυτό μας και θα επιδιώξουμε με περισσότερο πάθος τους στόχους μας.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!