Skip to main content

SINGLES

To πλούσιο μπούστο δεν αρέσει μόνο στους... άνδρες

Αυτή η έρευνα θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.



Φαίνεται τελικά ότι το κεφάλαιο «ωραιοπάθεια» παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στην ερωτική ζωή των γυναικών. Με λίγα λόγια, το να αισθανόμαστε σέξι μέσα στο σώμα μας είναι σε θέση να διπλασιάσει την σεξουαλική μας απόλαυση, και τι μπορεί να εκτοξεύσει την σεξουαλικότητά μας, περισσότερο από ένα στητό και πλούσιο μπούστο;

Μία νέα έρευνα, λοιπόν, αποδεικνύει ότι οι γυναίκες που έχουν υποβληθεί σε αισθητική επέμβαση στο στήθος τους ευχαριστιούνται το αποτέλεσμα εξίσου, αν όχι περισσότερο, από τους συντρόφους τους.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της συγκεκριμένες έρευνας οι γυναίκες που προχωρούν σε επέμβαση αυξητικής στήθους, έχουν αυξημένη σεξουαλική δραστηριότητα και απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο.

Πιο συγκεκριμένα, το 34% των γυναικών που συμμετείχαν στη μελέτη δήλωσε ότι αισθάνεται μεγαλύτερη ικανοποίηση στη σεξουαλική του ζωή, ενώ ένα 70% υποστηρίζει ότι είναι πλέον πολύ πιο ικανοποιημένο από την σεξουαλική επαφή.

Το 61% δηλώνει ότι έχει αυξημένη συχνότητα σεξουαλικών επαφών, ενώ μόλις το 7% έχει λιγότερες σεξουαλικές επαφές, συγκριτικά με πριν κάνουν την επέμβαση στο στήθος.

Την ίδια στιγμή, σε κλίμακα από το 1 έως το 10, οι γυναίκες κατά μέσο όρο είδαν αύξηση της ικανοποίησής τους από τις σεξουαλικές τους επαφές πάνω από 2 μονάδες (από 6,07 στο 8,13).

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.