Skip to main content

SINGLES

5 λόγοι να ξεκινήσεις το δικό σου μπλογκ ΤΩΡΑ

Δεν θα το μετανιώσεις!


Γεωργία Κοντού

Λατρεύεις τα ταξίδια, τις κατασκευές ή τη μαγειρική; Όποιο κι αν είναι το πάθος σου, μπορείς να το διοχετεύσεις δημιουργικά και ανέξοδα σε ένα ιστολόγιο. Τι παραπάνω θα προσφέρει από τα χιλιάδες που υπάρχουν ήδη στο διαδίκτυο, θα αναρωτηθείς. Μα, θα το κάνεις καταρχήν για εσένα και, σε δεύτερη φάση, ποιος ξέρει, αν βάλεις όλη σου την αγάπη, μπορεί οι αναγνώστες του να μην περιοριστούν στους φίλους και την οικογένειά σου! Διάβασε, λοιπόν, γιατί αξίζει να πάρεις αυτή την απόφαση:

1. Θα κάνεις καινούριους φίλους. Το μπλογκ σου θα γίνει μια μικρή κοινότητα που θα σε βοηθήσει να έρθεις σε επαφή με άλλα άτομα που μοιράζονται το ίδιο πάθος με εσένα.

2. Θα γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου. Μπορεί να ανακαλύψεις ένα ταλέντο στη φωτογραφία που δεν ήξερες ότι είχες. Ή, μέσα από τις προσωπικές σου εξομολογήσεις στο μπλογκ και με τις συμβουλές των καινούριων διαδικτυακών φίλων σου, μπορεί να κατανοήσεις ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί καιρό και να βρεις επιτέλους τη λύση.

3. Θα εξασκηθείς στο γράψιμο. Η καθημερινή τριβή θα σε βοηθήσει να βελτιωθείς σε ό,τι έχει να κάνει με το γραπτό λόγο, από μια ευχετήρια κάρτα μέχρι τα επαγγελματικά σου email.

4. Είναι δωρεάν. Για να διαπιστώσεις αν σου ταιριάζει, μπορείς αρχικά να το ξεκινήσεις σε μια πλατφόρμα όπως οι Wordpress ή Blogger και μετά να κατοχυρώσεις το δικό σου domain name ή να πληρώσεις για εργαλεία που θα βελτιώσουν το σχεδιασμό του.

5. Έχει απίστευτες προοπτικές. Μπορεί, αν συγκεντρώσει μεγάλη επισκεψιμότητα, να σε βοηθήσει να βγάλεις ακόμη και χρήματα μέσα από τις διαφημίσεις. Ή να γίνει το διαβατήριο σου για κάποιον επαγγελματικό χώρο, όπου μετρούν οι ικανότητες ενός επιτυχημένου μπλόγκερ, όπως η δημοσιογραφία, η φωτογραφία ή η μόδα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός