Skip to main content

SINGLES

6 πράγματα που σου συμβαίνουν μετά τα τριάντα

Μερικά είναι υπέροχα και άλλα απογοητευτικά.


Γεωργία Κοντού

1. Τα χανγκόβερ παίρνουν το πάνω χέρι. Στα είκοσί σου μπορεί να έπινες όλο το Βόσπορο και το επόμενο πρωί να ξυπνούσες άνετα για να πας στη δουλειά ή στη σχολή. Πλέον, όμως, μετά από μια κραιπάλη με οινοπνευματώδη, χρειάζεσαι μία εβδομάδα αναρρωτική άδεια για να συνέλθεις.

2. Κάποια Σαββατόβραδα τα περνάς στο σπίτι, βλέποντας ταινίες ή κουβεντιάζοντας με φίλους – και το απολαμβάνεις. Στα είκοσί σου δεν μπορούσες να διανοηθείς να μη βγεις Σάββατο βράδυ. Τώρα, όχι μόνο δεν σου ακούγεται κακή ιδέα, αλλά ανυπομονείς να έρθει το Σαββατοκύριακο για να αράξεις στον καναπέ με τον αγαπημένο σου ή... ένα αγαπημένο βιβλίο.

3. Δεν μπορείς πια να φας τα πάντα χωρίς να υποστείς τις συνέπειες. Ο μεταβολισμός σου αρχίζει να κόβει ταχύτητα κι εσύ νοσταλγείς τις εποχές που μπορούσες να καταβροχθίσεις ένα παγωτό σε οικογενειακή συσκευασία χωρίς να πάρεις ούτε πόντο. Σκέψου, όμως, ότι αν υιοθετήσεις κάποιες υγιεινές συνήθειες κάνεις καλό όχι μόνο στη σιλουέτα αλλά και στην υγεία σου.

4. Δεν προσβάλλεσαι με το παραμικρό. Μέχρι τα τριάντα έχεις αρχίσει να ξεχωρίζεις τα ασήμαντα από τα σημαντικά. Επίσης, έχεις αποκτήσει αρκετή αυτοπεποίθηση για να μην παίρνεις προσωπικά ακόμη και ένα αθώο σχόλιο, με αποτέλεσμα για ημέρες μετά να κρατάς μούτρα στην κολλητή σου.

5. Έχεις λίγους αλλά καλούς φίλους. Πάει ο καιρός που η παρέα σου γέμιζε όλο το μπαράκι. Μετά τα τριάντα, κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό κύκλο σου και κρατάς μόνο τους φίλους που σε στηρίζουν και που αληθινά έχουν να σου πουν κάτι, διαγράφοντας από τη ζωή σου τους ανθρώπους που απλά γέμιζαν τον ελεύθερο χρόνο σου. 

6. Κάνεις καλύτερο σεξ. Ακόμη κι αν μετά τα τριάντα σου δεν έχεις ένα σταθερό σύντροφό, που να γνωρίζει τις ανάγκες σου, ξέρεις τα δυνατά σημεία και τις επιθυμίες σου και νιώθεις πλέον αρκετά άνετα για να καθοδηγήσεις τον ερωτικό παρτενέρ σου προς την απόλυτη ικανοποίησή σου. 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Εύκολο και γρήγορο, αυτό το πρωινό θα σας χορτάσει

Γευστικό και υγιεινό πρωινό Taco με φέτα, αυγά & σπανάκι

ΥΓΕΙΑ

Δυσκολεύεσαι να κοιμηθείς, αυτή η ρουτίνα θα σε βάλει για ύπνο

H ρουτίνα ύπνου ενός κλινικού ψυχολόγου μπορεί να σε βοηθήσει να κοιμηθείς ένα γεμάτο 8ωρο

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου