Γιατί οι γυναίκες προτιμούν την τεχνολογία από το σεξ; - AllYou.gr

Search

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν την τεχνολογία από το σεξ;

Οι επιστήμονες εξηγούν γιατί... πέφτεις με τα μούτρα στο PC.

> ΕΓΩ ::
19 Μαϊου 2016

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα νέας παγκόσμιας έρευνας, οι σύγχρονες γυναίκες στη Δύση και την Ασία προτιμούν τον ύπνο και την τεχνολογία από το σεξ.

Περισσότερες από 4.300 γυναίκες από τη Βρετανία, τη Βραζιλία, την Κίνα και τις ΗΠΑ συμπλήρωσαν αναλυτικά ερωτηματολόγια, τα οποία αφορούσαν σε πλήθος θεμάτων, από το σεξ και τον ύπνο έως την οικονομική κατάσταση, την τεχνολογία και τα οικογενειακά προβλήματα.

Το 68% των Βρετανίδων, το 60% των Αμερικανίδων αλλά και το 70% των γυναικών από την Κίνα δήλωσε ότι προτιμάει έναν καλό ύπνο το βράδυ από το να κάνει σεξ.

Οι Βραζιλιάνες, από την άλλη, φαίνεται ότι κοιμούνται αρκετά, καθώς μόνο το 38% επέλεξε ως πρώτη προτεραιότητα τον ύπνο.

Σε ΗΠΑ και Βρετανία το σεξ είναι υποδεέστερη προτεραιότητα και από την τεχνολογία, δεδομένου ότι η πλειονότητα των γυναικών είπαν πως θα προτιμούσαν να περάσουν τρεις μήνες δίχως σεξ παρά δίχως το κινητό ή το τάμπλετ τους. Καταλαβαίνει, λοιπόν, κάποιος γιατί το 80% είπε ότι θα προτιμούσε τα χρήματα έναντι του σεξ αλλά και της κοινωνικής δύναμης.

Ωστόσο, το γεγονός πως τα χρήματα αποτελούν σημαντική προτεραιότητα δεν σημαίνει πως θα ήθελαν κατ' ανάγκη να είναι πλούσιες. Αντίθετα, αυτό που φαίνεται ότι επιθυμούν είναι η οικονομική σταθερότητα, αφού όταν κλήθηκαν να ορίσουν την επιτυχία, οι περισσότερες είπαν πως σημαίνει οικονομική σταθερότητα, οικογένεια και ευτυχία, και όχι πλούτη και υπερβολικές ανέσεις.