Δεν νιώθεις παραγωγική; Φταίει η ΔΕΥΤΕΡΑ - AllYou.gr

Search

Δεν νιώθεις παραγωγική; Φταίει η ΔΕΥΤΕΡΑ

Δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες.

> ΕΓΩ ::
27 Ιουνίου 2016

Δεν χρειάζεται να έχει ο μήνας 13 για να είναι η Τρίτη ή Παρασκευή γρουσούζικη. Αυτό υποστηρίζουν οι ερευνητές του London School of Economics, οι οποίοι ωστόσο προειδοποιούν ότι η Τρίτη είναι η μέρα που έχουμε, έτσι κι αλλιώς, τη χειρότερη διάθεση, ενώ είναι και η μέρα που κάνουμε λιγότερο σεξ, σύμφωνα με πρόσφατη βρετανική δημοσκόπηση.

Όσο για τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας, η Δευτέρα είναι η πλέον αντιπαραγωγική και αγχώδης, με τα καρδιακά επεισόδια μάλιστα να παρουσιάζουν αύξηση έως και 20%. Και μπορεί οι πρώτες δύο ημέρες κάθε εβδομάδας να μας πέφτουν λίγο πιο βαριές, ωστόσο τα πράγματα φαίνεται να εξομαλύνονται από την Τετάρτη, η οποία κατά τους ερευνητές του LSE, είναι κατάλληλη για να ζητήσουμε αναπροσαρμογή μισθού αλλά και για να βγούμε ένα πρώτο ραντεβού.

Η Πέμπτη πάλι ξημερώνει με τη λίμπιντό μας να εκτινάσσεται στα ύψη (μαζί με τα επίπεδα της κορτιζόλης), ενώ την Παρασκευή συνηθίζουμε να ρισκάρουμε, πράγμα που την κάνει την πιο ιδανική μέρα για να σταματήσουμε μια κακή συνήθεια, όπως το κάπνισμα. Τέλος, το Σάββατο ενδείκνυται για... γέννες και η Κυριακή για να έρθουμε πιο κοντά με τους συγγενείς και τους φίλους μας, γεγονός που δικαιολογεί τα καθιερωμένα οικογενειακά τραπέζια.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!