4 πράγματα που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε κάνουν να χαμογελάσεις - AllYou.gr

Search

4 πράγματα που ΣΙΓΟΥΡΑ θα σε κάνουν να χαμογελάσεις

...κι είναι 100% επιστημονικά επιβεβαιωμένα.

> ΕΓΩ ::
13 Ιουλίου 2016

Η χαρά πηγάζει από απλά πράγματα, σωστά; Σωστά! Αυτό υποστηρίζουν και οι Βρετανοί επιστήμονες οι οποίοι, μάλιστα, πάνε και ένα βήμα παραπέρα. Πώς; Προτείνοντάς σου 4 απλούς, σούπερ αποτελεσματικούς και εύκολους τρόπους για να πεις... τυρί! Πάμε να τους δούμε;

1. Φόρεσε ένα ανοιχτόχρωμο καλοκαιρινό φόρεμα. Οι Βρετανοί επιστήμονες που αναφέραμε παραπάνω, επιβεβαιώνουν ότι τα έντονα χρώματα διεγείρουν τις αισθήσεις και φτιάχνουν τη διάθεση.

2. Πιες λίγο νερό. Είτε διψάς είτε όχι, η ενυδάτωση του οργανισμού καθαρίζει τις σκέψεις και σου χαρίζει έξτρα ενέργεια. Παράλληλα, οι ερευνητές τονίζουν ότι αρκούν 20’’ δευτερόλεπτα επαφής με το τρεχούμενο νερό για να ξεχάσεις ό,τι σε αγχώνει.

3. Δάκρυσε στο σινεμά. Οι επιστήμονες προειδοποιούν: οι αδιέξοδες ερωτικές ιστορίες σε κάνουν να βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι και να εκτιμάς περισσότερο τη σχέση σου με τον καλό σου.

4. Πάρε μέρος σε μια βραδιά καραόκε. Ακόμα κι αν το σκηνικό δεν περιλαμβάνει φίλους παρά μόνο αγνώστους, μόλις περάσουν οι πρώτες στιγμές αμηχανίας θα δεις το στρες να εξαφανίζεται τελείως και το χαμόγελο να ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!