Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις μέχρι το... φεγγάρι; - AllYou.gr

Search

Είσαι έτοιμη να ταξιδέψεις μέχρι το... φεγγάρι;

Ναι, γίνεται! Με το πολιτιστικό πρόγραμμα Fly me to the Moon, του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε συνεργασία με το ελculture.gr! 

> ΕΓΩ ::
27 Ιουλίου 2016

Μπορεί -όπως λέει και το τραγούδι- ήδη να... ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου, αλλά σου βρήκαμε τον τρόπο να το κάνεις να διαρκέσει μέχρι τον... Μάιο του 2017. Πώς; Μέσα από τη μουσική φυσικά! Για την ακρίβεια, δεν τον βρήκαμε εμείς, αλλά το αεροδρόμιο της Αθήνας, που «ταξιδεύει» επιβάτες και επισκέπτες… στο φεγγάρι για τέταρτη συνεχή χρονιά!

Το πολιτιστικό πρόγραμμα Fly me to the Moon, επιστρέφει με νέο κύκλο συναυλιών, παραστάσεων και άλλων καλλιτεχνικών δρώμενων, προσαρμοσμένων στις απαιτήσεις του κοινού. Οι αποσκευές γεμίζουν μουσικές, χρώματα, παιχνίδια και η παραμονή γίνεται προσμονή για το επόμενο ραντεβού στο αεροδρόμιο.

Το Fly me to the Moon, αποτελεί συνεργασία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών με την πλατφόρμα σύγχρονου πολιτισμού ελculture. Περιλαμβάνει 3 βασικές ενότητες: το γνωστό Μουσικοδρόμιο με τις αγαπημένες μουσικές Παρασκευές, το Perform in Art, όπου νέοι καλλιτέχνες εμπνέονται από το χώρο του αεροδρομίου, αυτοσχεδιάζουν και προσκαλούν το κοινό σε μια πρωτότυπη μουσική, εικαστική ή ακόμη και χορευτική εμπειρία. H τρίτη ενότητα, το Let Me Play, αποτελεί το πιο διαδραστικό τμήμα του προγράμματος και καλεί το κοινό να πάρει μέρος σε επιδαπέδια παιχνίδια μεγάλων διαστάσεων, το οποίο και ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό! Στο Fly me to the Moon 4, έχει προστεθεί η καινούρια ενότητα με τίτλο Among the Stars, η οποία  φιλοξενεί καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής και τους φέρνει κοντά στο κοινό του αεροδρομίου.

poster1.jpg

Τι πρόκειται να δούμε μέχρι τον Μάιο; Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Fly me to the Moon 4 περιλαμβάνει:

 30 Σεπτεμβρίου 2016: Let me Play – Επιδαπέδιο Σκάκι

 13 Οκτωβρίου 2016: Among the Stars – Surprise Music Event

 24 και 31 Δεκεμβρίου 2016: Perform in Art - Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις

 14 Φεβρουαρίου 2017: Perform in Art - Dance Performance

 17 Μαρτίου 2017: Mουσικοδρόμιο - Encardia

 19 Μαΐου 2017: Μουσικοδρόμιο - Εθνική Λυρική Σκηνή

 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!