Skip to main content

SINGLES

Έτσι θα κάνεις το πρωινό ξύπνημα σημαντικά πιο ευχάριστο

Ένα νέο ξυπνητήρι υπόσχεται να σε σηκώνει κάθε πρωί με… οργασμό.


Φύλλις Νικολάου

Αν η συνήθεια του να χτυπάς συνέχεια την αναβολή στο ξυπνητήρι σου και η ιδέα του να αφήσεις το αφράτο και άνετο κρεβάτι σου το πρωί, σου δημιουργεί μια απίστευτη αίσθηση μιζέριας, δυσθυμίας και… βάρους, τότε μάλλον έχεις δοκιμάσει –κυριολεκτικά–  τα πάντα για να καταφέρεις να κάνεις το πρωινό ξύπνημα ευχάριστη υπόθεση. Και θα τολμήσουμε να υποθέσουμε ότι οι προσπάθειές σου έχουν βρει πάτο, σωστά; Όλα αυτά βέβαια σου συνέβαιναν μέχρι σήμερα. Γιατί; Βρήκαμε το απόλυτο ξυπνητήρι, μια καινοτόμα συσκευή που υπόσχεται να σε ξυπνάει κάθε μέρα με… οργασμό!

Ναι, ναι, καλά διάβασες. Ο λόγος για το The Little Rooster, ένα ξυπνητήρι το οποίο δίνει νέο νόημα στην ρήση «Η καλή ημέρα από το πρωί φαίνεται».

allyou_littlerooster_internal.jpg

Κι αν αναρωτιέσαι πώς ακριβώς λειτουργεί αυτό το πολύ ξεχωριστό ξυπνητήρι-δονητής, να σε ενημερώσουμε ότι  χωράει άνετα στα εσώρουχά σου. Παράλληλα, εσύ μπορείς να το ρυθμίζεις για την ώρα που θέλεις να σηκωθείς από το κρεβάτι. Φυσικά, όπως κάθε ξυπνητήρι που σέβεται τον εαυτό του, το Little Rooster διαθέτει και ρύθμιση αναβολής (αν και -μεταξύ μας- δεν νομίζουμε ότι θα την χρησιμοποιεί ποτέ… κανείς!

Ανησυχείς μήπως και αυτή η μέθοδος φανεί αναποτελεσματική; Η συσκευή διαθέτει 27 επίπεδα έντασης δίνοντας έτσι στους χρήστες της την δυνατότητα να βρουν εκείνη που θα τους φέρει στο… επιθυμητό αποτέλεσμα. Παράλληλα, διαθέτει και ήχο με στόχο να σε αποτρέψει από το να ξανακοιμηθείς. Όπως καταλαβαίνεις, λοιπόν αυτή η μοναδική συσκευή δεν βλέπει την ώρα να σε ξυπνήσει – κυριολεκτικά.
 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός