Skip to main content

SINGLES

Ένα διαφορετικό βιβλίο ζωγραφικής που θέλει να σπάσει τα ταμπού της περιόδου

Μερικοί μαρκαδόροι, μια κοριτσοπαρέα και αυτό το βιβλίο, είναι αρκετά για να σπάσουν τα ταμπού γύρω από την έμμηνο ρύση. 


Μαριέτα Χριστοπούλου

Δεν είναι μυστικό. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συζητήσουν ανοιχτά, όλα εκείνα τα άβολα που συμβαίνουν τις λεγόμενες δύσκολες μέρες. Δε νιώθουν άνετα να λένε για το πόσο συχνά θέλουν να πηγαίνουν τουαλέτα, πόσα σεντόνια λερώνουν, πόσο προβληματίζονται για το αν είναι ok να κάνουν σεξ με περίοδο. Ε, σε όλα τα παραπάνω θέματα θέλει να δώσει ένα χέρι βοηθείας η Andrea Yip, με τη δημιουργία ενός βιβλίου ζωγραφικής το οποίο έχει βασικό του θέμα την περίοδο.

 

firstperiod.gif

 

"Μιλώντας με μερικούς φίλους, διαπίστωσα ότι δεν γίνεται πολλή συζήτηση εκεί έξω για τις εμπειρίες που έχει ο κόσμος με τη περίοδο του, οπότε ξεκίνησα να ζωγραφίζω αυτές τις στιγμές" ανέφερε στη Metro."Καθώς άρχισα να τις δείχνω στον κόσμο, διαπίστωσα ότι θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν προσωπικές συζητήσεις για την έμμηνο ρήση" προσέθεσε.

Η Yip έχει ανεβάσει το project στο IndieGogo και έχει ήδη συγκεντρώσει τα χρήματα που είχε βάλει στόχο, ώστε τον Φεβρουάριο να τυπωθεί το βιβλίο και να αρχίσει το ταξίδι του! Ελπίζει ότι μιας και τα βιβλία ζωγραφικής είναι το νέο τρεντ, θα μπορέσει να προωθήσει με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ γυναικών για αυτές τις μέρες που είναι μέσα στην καθημερινότητα τους. Κι αν νομίζεις ότι δε σε αφορά το θέμα, για σκέψου πόσες φορές έχεις ζητήσει ψιθυριστά σερβιέτα από τη διπλανή σου...

https://www.youtube.com/watch?time_continue=61&v=Cni1KtfHVZM

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός