Ένα διαφορετικό βιβλίο ζωγραφικής που θέλει να σπάσει τα ταμπού της περιόδου - AllYou.gr

Search

Ένα διαφορετικό βιβλίο ζωγραφικής που θέλει να σπάσει τα ταμπού της περιόδου

Μερικοί μαρκαδόροι, μια κοριτσοπαρέα και αυτό το βιβλίο, είναι αρκετά για να σπάσουν τα ταμπού γύρω από την έμμηνο ρύση. 

> ΕΓΩ ::
10 Νοεμβρίου 2016

Δεν είναι μυστικό. Πολλές γυναίκες δυσκολεύονται να συζητήσουν ανοιχτά, όλα εκείνα τα άβολα που συμβαίνουν τις λεγόμενες δύσκολες μέρες. Δε νιώθουν άνετα να λένε για το πόσο συχνά θέλουν να πηγαίνουν τουαλέτα, πόσα σεντόνια λερώνουν, πόσο προβληματίζονται για το αν είναι ok να κάνουν σεξ με περίοδο. Ε, σε όλα τα παραπάνω θέματα θέλει να δώσει ένα χέρι βοηθείας η Andrea Yip, με τη δημιουργία ενός βιβλίου ζωγραφικής το οποίο έχει βασικό του θέμα την περίοδο.

 

firstperiod.gif

 

"Μιλώντας με μερικούς φίλους, διαπίστωσα ότι δεν γίνεται πολλή συζήτηση εκεί έξω για τις εμπειρίες που έχει ο κόσμος με τη περίοδο του, οπότε ξεκίνησα να ζωγραφίζω αυτές τις στιγμές" ανέφερε στη Metro."Καθώς άρχισα να τις δείχνω στον κόσμο, διαπίστωσα ότι θα μπορούσαν να πυροδοτήσουν προσωπικές συζητήσεις για την έμμηνο ρήση" προσέθεσε.

Η Yip έχει ανεβάσει το project στο IndieGogo και έχει ήδη συγκεντρώσει τα χρήματα που είχε βάλει στόχο, ώστε τον Φεβρουάριο να τυπωθεί το βιβλίο και να αρχίσει το ταξίδι του! Ελπίζει ότι μιας και τα βιβλία ζωγραφικής είναι το νέο τρεντ, θα μπορέσει να προωθήσει με αυτό τον τρόπο, ουσιαστικές συζητήσεις μεταξύ γυναικών για αυτές τις μέρες που είναι μέσα στην καθημερινότητα τους. Κι αν νομίζεις ότι δε σε αφορά το θέμα, για σκέψου πόσες φορές έχεις ζητήσει ψιθυριστά σερβιέτα από τη διπλανή σου...Ακολούθησε το allyou στο Instagram!