Skip to main content

SINGLES

7 εναλλακτικοί τρόποι για να απολαύσεις την πρώτη μέρα του χρόνου

Πες "πάσο" στα κλισέ και κάνε τη διαφορά! Μην περάσεις ακόμα μια πρωτοχρονιά στο ίδιο μοτίβο.


Μαριέτα Χριστοπούλου

Το 2017 πλησιάζει και εσύ ήδη σκέφτεσαι πως να περάσεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Πολλά έχουν πέσει στο τραπέζι, αλλά όλα φαίνεται να κλίνουν προς τα ίδια και τα ίδια. Αν δεν έχεις όρεξη να περάσεις μια ακόμα πανομοιότυπη πρωτοχρονιά, όμως, στο χέρι σου είναι να οργανωθείς κατάλληλα! Ετοίμασε την πρώτη μέρα του χρόνου στα μέτρα τα δικά σου και όσων αγαπάς, χωρίς να κολλάς σε συνήθειες και βαρετές δραστηριότητες. Παρακάτω, εμείς σου κάναμε μια λίστα με μερικά από εκείνα τα εναλλακτικά που μπορείς να κάνεις την πρώτη μέρα του χρόνου. Τι λες; Θα τολμήσεις την ανατροπή;

#1. Movie day

Αν σου αρέσουν οι ταινίες, τότε την πρώτη μέρα του χρόνου μπορείς να τις απολαύσεις back to back! Επιδόσου με την παρέα σου σε έναν κινηματογραφικό μαραθώνιο. Βάλε στόχο μέχρι και πέντε ταινίες και το βράδυ, παίξτε το κριτές. Ποια ήταν η καλύτερη; Σε ποια θα δίνατε το Όσκαρ της πρωτοχρονιάς;

#2. Κολύμπα!

Κάνε ό,τι πιο ανατρεπτικό. Όταν όλοι θα χουχουλιάζουν, εσύ βάλε το μαγιό σου και πήγαινε στην πιο φανταστική πισίνα κοντά σου για να κολυμπήσεις με την παρέα σου. Φυσικά, αυτό προτείνεται για όσους αγαπάνε το νερό. Και εντάξει, αν έχεις και στολή για θάλασσα, τόλμα μέχρι και τις απλωτές εκτός πισίνας. Σίγουρα βαρετό δεν το λες!

#3. Παίξε επιτραπέζια

asin.jpg 

Αν δε μπορείς άλλο τις πρωτοχρονιές με 31, μπιρίμπα και πόκερ, μην ανησυχείς! Η λύση υπάρχει και σίγουρα είναι πολύ διασκεδαστική. Επιτραπέζια! Στο σπίτι που θα υποδεχτείς την πρώτη μέρα του 2017, πήγαινε δώρα επιτραπέζια. Ανοίξτε τα και επιδοθείτε σε μαραθώνιο παιχνιδιού. Εμείς, όπως μπορείς να δεις έχουμε ξεκινήσει την προθέρμανση με 3 από τα πιο φανταστικά επιτραπέζια της AS Company.

 

asin4.jpg 

Με το συναρπαστικό παιχνίδι ταχύτητας και ετοιμότητας 5 seconds, γελάσαμε με την ψυχή μας. Το χρονόμετρο με τις μπίλιες και τον αστείο ήχο ήταν στα ατού! Mε το Top 10, σπάσαμε το κεφάλι μας να δώσουμε παραδείγματα του θέματος που μας τύχαινε κάθε φορά. «Δέκα μεγάλες πόλεις της Μακεδονίας», «Τι προσέχει μία γυναίκα σε έναν άνδρα»… και άλλα τέτοια ωραία. Ενώ φυσικά, δε χάσαμε την ευκαιρία και για λίγη παντομίμα, με το Activity. Ψάξε και βρες αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην παρέα σου! 

#4. Κοιμήσου

Όλο τον χρόνο τον περνάς να κανονίζεις, να τρέχεις, να κουράζεσαι. Αν πραγματικά έχεις μπει σε τρελούς ρυθμούς το τελευταίο διάστημα, το απόλυτο δώρο για τον εαυτό σου την πρώτη  μέρα του χρόνου είναι να το ρίξεις στον ύπνο. Αν δεν είσαι και μόνη σου, ακόμα καλύτερα. Χόρτασε το κρεβάτι σου με παρέα και μην κανονίσεις τίποτα, μα τίποτα απολύτως!

#5. Ρίξ' το στο delivery

Βγες από την κουζίνα. Βρες το αγαπημένο σου εστιατόριο και κάνε την παραγγελία σου! Ούτε λάντζες, ούτε προετοιμασία, ούτε κούραση. Στην πόρτα σου τα καλύτερα για να τα απολαύσεις με την παρέα σου, χωρίς να ταλαιπωρηθείς. Όπως καταλαβαίνεις, αυτό ταιριάζει καταπληκτικά και με το #3. Παραγγελία απ' έξω και επιτραπέζια. Οι επιλογές είναι πολλές τόσο στο φαγητό όσο και στον κατάλογο των παιχνιδιών της AS Company!

#6. Ταξίδεψε!

Οι περισσότεροι έχουν κάνει τα σχέδια τους για ταξίδι την Πρωτοχρονιά, πολύ πριν τον Δεκέμβριο. Λίγοι είναι αυτοί που φτιάχνουν βαλίτσες ανήμερα. Εσύ μπορείς να είσαι από αυτούς τους λίγους. Γέμισε το αυτοκίνητο σου με αγαπημένα πρόσωπα και ξεκινήστε για έναν κοντινό προορισμό. 

#7. Κλείσε το κινητό

Αντάλλαξε τις ευχές που θες μόλις μπει ο νέος χρόνος και το πρώτο πρωί του 2017, φρόντισε να σε βρει με κλειστό το κινητό και τον υπολογιστή. Δεν υπάρχει ιδανικότερη μέρα για τεχνολογική αποτοξίνωση! Μόνο εσύ και η οικογένεια σου, είτε μιλάμε για γονείς είτε για την οικογένεια που εσύ έχεις διαλέξει!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

FASHION RADAR

Η Salma Hayek συνδυάζει αστράφτει σε μια ιταλική βραδινή έξοδο

Εντυπωσίασε στη Βενετία με μια λαμπερή εμφάνιση

CELEBS

Κατερίνα Λιόλιου: H ηλικία και οι καλεσμένοι στο πάρτι γενεθλίων της

Η εμφάνιση με πράσινο φόρεμα- κιμονό και σανδάλια

ΠΡΩΤΗ ΥΛΗ

«Στο πρώτο της πάθος, μια γυναίκα αγαπά τον αγαπημένο της, στη συνέχεια το μόνο που αγαπά είναι αγάπη» Lord Byron

Ο Λόρδος Βύρων πέθανε στις 19 Απριλίου 1824 στο πλευρό των Ελλήνων επαναστατών  στο Μεσολόγγι