Skip to main content

SINGLES

Πώς να ηρεμήσω τα νεύρα μου - 3 τρόποι για να νιώσεις καλύτερα

Να πως θα πεις αντίο στα νεύρα!



Μπορεί όλος ο κόσμος να έχει μπει σε εορταστικό mood, αλλά δεν είπε κανείς ότι τέτοιες μέρες τα νεύρα δε λείπουν. Μπορεί να είσαι στην τσίτα γιατί απλά είχες πιεστεί, μπορεί να δουλεύεις όταν όλοι κάθονται... γενικά οι λόγοι να μην είσαι ήρεμη, δεν είναι λίγοι. Τι μπορείς να κάνεις, όμως, για να πεις αντίο στα νεύρα; Σίγουρα υπάρχουν διάφοροι τρόποι, αλλά καλή αρχή είναι να δοκιμάσεις τα παρακάτω τρικ τα οποία έχουν και άμεσα αποτελέσματα.

Ανάσες

Μια αρχαία τεχνική αναπνοής που εξελίχθηκε από όσους κάνουν γιόγκα, μπορεί να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. Κάθισε με ίσια την πλάτη και τους ώμους τεντωμένους προς τα πίσω. Κλείσε το αριστερό σου ρουθούνι με το αριστερό σου χέρι, αναπνέοντας βαθιά προς το δεξί σου ρουθούνι. Κλείσε το δεξί σου ρουθούνι και... εκπνοή! Κάνε επαναλήψεις για 1-3 λεπτά.

https://www.youtube.com/watch?v=WxEqooqgCEs


Φτιάξε πράσινο τσάι

Το πράσινο τσάι περιέχει το μη- πρωτεϊνούχο αμινοξύ L-Theanine, που βοηθάει στο να απομακρύνεις το άγχος. Επίσης, η κατεχίνη EGCG που έχει διαπιστωθεί ότι έχει αντικαρκινικές ιδιότητες, μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να ηρεμήσεις. 

 

Μέτρα αντίστροφα

Αν έχεις κάτι πιεστικό στο πρόγραμμα σου, κάνε αυτό το τρικ και θα δεις πως το μυαλό σου θα "ξεκολλήσει". Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, όμως λειτουργεί. 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1... Κάν' το όσες φορές χρειαστεί, μέχρι να νιώσεις πιο ήρεμη!

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.

ASK THE EDITOR

6 ολοκαίνουριες skincare, makeup και αρωματικές αφίξεις για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου

Νέα προϊόντα που θα λατρέψεις με το που τα βάλεις στο boudoir σου