Skip to main content

SINGLES

Τι αποκαλύπτει για εσένα ο καναπές σου;

Τα μάτια σου αποτελούσαν τον καθρέφτη της ψυχής σου... μέχρι σήμερα. Γιατί; Σου αποκαλύπτουμε για τον χαρακτήρα σου το must-have κάθε σαλονιού.


Φύλλις Νικολάου

Σίγουρα έχεις καναπές –άλλωστε, πού αλλού θα καθόσασταν για να δεις τηλεόραση ή να χαλαρώσεις παρέα με την οικογένεια και τους φίλους σας την περίοδο των γιορτών; Αυτό που σίγουρα δε γνώριζες όμως είναι ότι ο καναπές σου, ακριβώς όπως τα μάτια ή τα χέρια σου αποτελεί τον πιο σύντομο δρόμο για τις σκέψεις και την προσωπικότητά σου. Τι εννοούμε; Διάβασε παρακάτω και θα καταλάβεις!

Αν έχεις καναπέ-γωνία, τότε είσαι πολυάσχολη, πρακτική και κοινωνική. Και αυτό αφορά τόσο την επαγγελματική όσο και την προσωπική σας ζωή. Με άλλα λόγια, όποτε έχεις λίγο χρόνο για χαλάρωση, έχεις ανάγκη από άπλετο χώρο και άνεση. Εξάλλου, αυτή η προσωπική ανάγκη σου σε οδήγησε στο να διαλέξεις ένα μεγάλο καναπέ στον οποίο όλοι οι καλοί χωράνε.

Αν έχεις μεταχειρισμένο καναπέ, τότε είσαι ρεαλίστρια. Έχεις κάνει την λιτότητα και την οικονομία σημαία σου, πιθανότητα να μη θυμάσαι καν από πού κληρονόμησες αυτόν τον καναπέ και το κυριότερο είσαι ρεαλίστρια και υποστηρίζεις ότι ο καναπές είναι απλά ένα ακόμη έπιπλο και δε χρειάζεται να σπαζοκεφαλιάζεις για αυτόν.

Αν έχεις διθέσιο καναπέ, τότε είσαι τρυφερή, ρομαντική και συντροφική. Για αυτό άλλωστε διάλεξες έναν «χουχουλιάρικο» και μικρό καναπέ ο οποίος σου επιτρέπει να κουρνιάζεις δίπλα στο άλλο σου μισό όταν βλέπεις ταινία ή την αγαπημένη σας σειρά.

Αν ο καναπές σου είναι design, τότε είσαι καλλιτεχνικό πνεύμα και φαν του στιλ.  Αν τα μεταλλικά πόδια και τα άβολα μαξιλάρια χαρακτηρίζουν τον καναπέ σου τότε είσαι αυτή σούπερ μοδάτη τύπισσα που βάζει το σχεδιασμό και την εικόνα πάνω από τη λειτουργικότητα και τη χρήση. Δε θα μας φαινόταν περίεργο αν, για παράδειγμα, ακόμα και όταν πετάγεσαι μέχρι το περίπτερο, φοράς τακούνια ή καστόρινα μοκασίνια

Αν έχεις καναπές-κρεβάτι , τότε είσαι τόσο φιλόξενη που ακόμα και ο καναπές σου θέλεις να είναι ανά πάσα ώρα έτοιμος να «κοιμήσει» τους φίλους και την οικογένειά σας. Εμείς σε επικροτούμε γιατί είσαι η νέα καλύτερη μας φίλη.

Αν έχεις καναπέ τύπου Chesterfield, τότε είσαι λίγο συντηρητική και σίγουρα φαν της πολυτέλειας. Το γούστο σας είναι αριστοκρατικό, αρχοντικό και διαχρονικό. Δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς άλλωστε μιας και εσύ μάλλον δεν αντέχεις την ιδέα του ρίσκου.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ποιο ζώδιο παιδεύει πιο πολύ το ταίρι του όταν είναι σε σχέση

Ο βαθμός δυσκολίας του στις σχέσεις, με βάση το ζώδιό σου

CELEBS

Εύη Αδάμ: Ποζάρει με την πανέμορφη 24χρονη κόρη της, Νεφέλη

Mαμά και κορή μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

DO IT YOURSELF

Τι οφέλη προσφέρει το ρυζόνερο στα μαλλιά σας;

Βάλε τικ σε προστασία, θρέψη, λάμψη, τόνωση και φροντίδα