Το πιο δυνατό Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από μια γυναίκα που διαγνώστηκε με σάρκωμα - AllYou.gr

Search

Το πιο δυνατό Χριστουγεννιάτικο μήνυμα από μια γυναίκα που διαγνώστηκε με σάρκωμα

Μια μακροσκελής εξομολόγηση, κάνει το γύρο του διαδικτύου, συγκινεί και εμπνέει.

> ΕΓΩ ::
25 Δεκεμβρίου 2016

Αυτές τις ημέρες, το Facebook είναι γεμάτο από δέντρα, στολίδια, καρδούλες, χαρές, τραγούδια. Έτσι, όταν ανάμεσα σε όλα αυτά εμφανίζεται μια φωτογραφία από ένα πληγωμένο σώμα, κοντοστέκεσαι. Προσέχεις, ίσως λίγο περισσότερο από ό,τι θα το έκανες σε άλλη περίοδο.

Κάπως έτσι, έδωσα προσοχή σε ένα κείμενο μιας γυναίκας που ανέβηκε στις 23/12. Πρόκειται για μια μακροσκελή δημόσια εξομολόγηση, στην οποία λέει πόσο δύσκολα πέρασε μετά τη διάγνωση της με σάρκωμα και τις προβλέψεις ότι δε θα ζήσει πολύ. Γράφει δημόσια την ιστορία της, για να γιορτάσει τη ζωή και να δώσει δύναμη σε όλους. "Εκτιμήστε όσα έχετε ήδη. Ότι έχει καθένας. Και παλέψτε για ότι σας ξημερώνει το αύριο. Συγχωρέστε όποιον δε σας φέρθηκε καλά και πείτε συγγνώμη όπου το χρωστάτε και σηκωθείτε αύριο το πρωί και πείτε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όσα ήδη έχετε. Καλά Χριστούγεννα με υγεία", καταλήγει. 

Τα λόγια της, που συνοδεύονται από μια φωτογραφία της στο νοσοκομείο, έγιναν viral. Μέσα σε λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα, το post κοινοποιήθηκε πάνω από 14 χιλιάδες φορές και συγκέντρωσε περισσότερα από 90 χιλιάδες likes.

Σα σήμερα...... 23 Δεκεμβρίου 2008-23 Δεκεμβρίου 2016 Φέτος αντί για στολισμένα δέντρα, αναμενα τζάκια και πολύχρωμα...

Gepostet von Katerina Liakou am Freitag, 23. Dezember 2016


 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!