Σήμερα μη ξεχάσεις να δουλέψεις γυμνή - AllYou.gr

Search

Σήμερα μη ξεχάσεις να δουλέψεις γυμνή

Η "Working Naked Day" γιορτάζεται κάθε 1η Φεβρουαρίου. Θα το τολμήσεις;

> ΕΓΩ ::
01 Φεβρουαρίου 2017

Πριν 7 χρόνια, η σύμβουλος επιχειρήσεων Lisa Kanarek, ξεκίνησε μια ιδιότυπη... γιορτή. Θέλοντας να αφιερώσει μια ημέρα του χρόνου σε όσους δουλεύουν από το σπίτι και να τους βοηθήσει να νιώσουν χαλαροί και ελεύθεροι, τους προ(σ)κάλεσε να ανοίξουν τον υπολογιστή τους, χωρίς ίχνος ρούχου. Και κάπως έτσι, η Working Naked Day γεννήθηκε την 1η Φεβρουαρίου.

Προκειται για μια ανεπίσημη γιριοτή, ωστόσο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει αρκετά δημοφιλής σε όσους δουλεύουν από το σπίτι. Αν και εσύ είσαι από αυτούς και έχεις όρεξη να συμμετέχεις, τα πράγματα είναι πολύ απλά: Γδύσου!

Αν πάλι δουλεύεις στο γραφείο αλλά σου αρέσει το concept, ζήτα έτσι για την αλλαγή, αν γίνεται αύριο να δουλέψεις από το σπίτι. Αν δε θες να μείνεις γυμνή, φόρα τα ρούχα στα οποία νιώθεις άνετα και απόλαυσε μια διαφορετική εργάσιμη μέρα. Προσοχή! Να' ναι κλειστές οι κάμερες μόνο και να μην έχεις κανένα σοβαρό skype call.

"Είναι για να γιορτάσουμε την ελευθερία που έχεις όταν δουλεύεις από το σπίτι και να απολαύσεις τη γλυκιά διευθέτηση που σου επιτρέπει να περνάς χρόνο με την οικογένεια σου, να βάζεις το δικά σου ωράριο και να λες αντίο στο αφεντικό και τους ενοχλητικούς συναδέρφους" εξηγεί η Kanarek, στο προσωπικό της blog, σχετικά με το σκεπτικό της Working Naked Day.Ακολούθησε το allyou στο Instagram!