Skip to main content

SINGLES

3 πράγματα που πρέπει να κάνεις κάθε Κυριακή

Η ποιοτική εβδομάδα από την Κυριακή φαίνεται. Οργανώσου!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Την Κυριακή, έχουμε κυρίως την επιθυμία να καθόμαστε σε έναν καναπέ και να μην κάνουμε απολύτως τίποτα. Προς το απόγευμα, το... μενού διανθίζεται με μελαγχολία και άγχος για όλα αυτά που μας περιμένουν τις ερχόμενες μέρες. Όμως, έτσι δουλειά δε γίνεται. Μην "πέφτεις". Δείξε προνοητικότητα και οργανώσου από την Κυριακή, ώστε να έχεις μπροστά σου μια ποιοτική εβδομάδα, στην οποία θα φροντίσεις τον εαυτό σου, την υγεία σου και το χαμόγελό σου. 

Παρακάτω μια χρήσιμη λίστα με αυτά που είναι χρήσιμο να κάνεις κάθε Κυριακή. Συνδυάζονται και με ξάπλα στον καναπέ, μην ανησυχείς.

#1. Βάλε στόχους

Ξεκίνα να κάνεις εικόνα για το πώς θα ήθελες να είναι η εβδομάδα σου. Τι θα ήθελες να έχεις ολοκληρώσει μέσα στις επόμενες μέρες, τι θα ήθελες να πετύχεις και πώς θα ήθελες να περάσεις τον ελεύθερο χρόνο σου; Γίνε συγκεκριμένη στο πρόγραμμά σου! Αυτό θα σου δώσει κίνητρο και θα σε κάνει να ξεκινήσεις την εβδομάδα πιο αισιόδοξα. Επίσης, θα σε βοηθήσει να μην "ξεχάσεις" να δεις τους φίλους σου ή να πας σινεμά.

#2. Κάνε διατροφική... προετοιμασία

Επειδή οι καθημερινές συνήθως έχουν τρελούς ρυθμούς, πολλές φορές είναι πιθανό να βρεθείς χωρίς φαγητό. Καλά τα delivery, όμως για μια στο τόσο. Για να μην πέσεις στην παγίδα να τα επιλέγεις όλες τις μέρες της εβδομάδας, κάνε πρόγραμμα από την Κυριακή για το πως θα διαμορφωθεί το μενού σου μέσα στην εβδομάδα. Προγραμμάτισε τις ημέρες που θα χρειαστεί να προμηθευτείς υλικά και αν μπορείς να κάνεις κάτι από την Κυριακή, καν' το! Μπορεί σήμερα το να κόψεις άνηθο να σου φαίνεται το απόλυτο τίποτα, όμως μέσα στην εβδομάδα, μαζί με όλα τα άλλα, μπορεί να σου φαίνεται βουνό.

#3. Κοιμήσου νωρίς

Ο ύπνος είναι σημαντικός για την υγεία σου, ψυχική και σωματική. Γέμισε μπαταρίες από την Κυριακή, ώστε η πρώτη μέρα της εβδομάδας να σε βρει ξεκούραστη και ορεξάτη. Κάνε ένα καυτό μπάνιο, βάλε τις αγαπημένες σου πιτζάμες και χαλάρωσε με την αγαπημένη σου μουσική ή ένα βιβλίο. 

 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ASK THE EDITOR

Peach Perfect: Γιατί να υιοθετήσεις τις ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ σου αυτή την άνοιξη

Και τέσσερις επιλογές προϊόντων από τη beauty editor του AllYou που θα απογειώσουν το makeup look σου

ΣΠΙΤΙ

6 απλοί τρόποι για να ομορφύνεις την κουζίνα σου

Δεν χρειάζεται κόπο, αλλά τρόπο!