Skip to main content

SINGLES

5 συνταρακτικά πράγματα που θα σου συμβούν αν αρχίσεις να διαβάζεις βιβλία

Προσοχή: το διάβασμα είναι εθιστικό!


Γεωργία Κοντού

1. Θα ανακαλύψεις ένα καταφύγιο όπου θα μπορείς να δραπετεύεις κάθε φορά που τα πράγματα στη ζωή σου αρχίζουν να ζορίζουν. Κάθε μυθιστόρημα, ακόμη και ένα διήγημα θα σε ταξιδεύει σε μια διαφορετική Χώρα των Θαυμάτων!

2. Θα αποκτήσεις ένα πλήθος από νέους φίλους. Σε ένα καλό βιβλίο, θα νιώθεις σαν να γνωρίζεις πραγματικά τους ήρωές του: Θα χαρείς, θα ερωτευτείς, θα στενοχωρηθείς, θα διασκεδάσεις μαζί τους. Αν μάλιστα κολλήσεις άσχημα με το βιβλίο, μπορεί να... αφήσεις για λίγο στην άκρη την αληθινή κοινωνική ζωή σου μέχρι να το τελειώσεις!

3. Θα "συνομιλήσεις" με μερικούς από τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους του κόσμου. Μέσα από τις σελίδες τους, ο συγγραφέας θα μοιραστεί μαζί σου τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τις γνώσεις του.

4. Θα μάθεις να γράφεις κι εσύ καλύτερα. Ακόμη κι αν δεν είσαι επίδοξη συγγραφέας, θα δεις το γραπτό λόγο σου σταδιακά να βελτιώνεται, ακόμη κι αν τον χρησιμοποιείς μόνο για να... συντάσσεις μηνύματα στο κινητό σου.

5. Δεν θα βαρεθείς ποτέ ξανά. Θα ανακαλύψεις τη χαρά του να έχεις ένα βιβλίο μαζί σου παντού: στο σπίτι, στο μετρό, στην παραλία, στο εξοχικό σου, ακόμη και στην ουρά στην τράπεζα. Στη ζωή σου θα πάψει να υπάρχει "νεκρός χρόνος".

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

CELEBS

Διαζύγιο για τον Νικόλαο και την Τατιάνα Μπλάτνικ

Χωρίζουν μετά από 14 χρόνια γάμου

CELEBS

Eurovision: Πλήθος επωνύμων στο αποχαιρετιστήριο πάρτι για τη Μαρίνα Σάττι

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε live το Zari κι αποθεώθηκε