Skip to main content

SINGLES

6 DO που πρέπει να προγραμματίσεις αυτή την Άνοιξη

Ο Απρίλιος είναι εδώ και είναι ώρα για δράση!


Μαριέτα Χριστοπούλου

Καμία πρωτοχρονιά! Η Άνοιξη είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα. Ο καιρός ανοίγει, ο ήλιος κάνει την εμφάνιση του, η θερμοκρασία ανεβαίνει. Όλα αυτά, σου φτιάχνουν τη διάθεση και σε κάνουν πιο ορεξάτη. Άσε που σου θυμίζουν ότι έρχεται και το καλοκαίρι, με παραλίες, χαμόγελα και ανεμελιά.

Βάλε μπρος, λοιπόν! DO! Κάνε αυτά που θέλεις, γιόρτασε κάθε στιγμή της ζωής σου, κυνήγα τους στόχους σου. Εμείς ξεκινήσαμε ήδη και τη φόρα την πήραμε από την PANDORA, η οποία πραγματικά μας ενέπνευσε μέσα από την ομώνυμη καμπάνια - ύμνο στη σύγχρονη γυναίκα. 

To DO εμπνέει τις γυναικές να είναι δυνατές, δραστήριες και αληθινές προς τον εαυτό τους και σε ό,τι θέλουν να πετύχουν!

Ας μην καθυστερούμε άλλο, λοιπόν. Ας μιλήσουμε για λίγα μόνο από αυτά στα οποία πρέπει να πούμε "I DO" αυτή την μυρωδάτη εποχή του χρόνου. 

#1. Ξεκίνα (ξανά) γυμναστήριο

Δεν έχεις πια τη δικαιολογία ότι «βρέχει» και «κάνει κρύο». Το γυμναστήριο σε περιμένει για να φροντίσει την υγεία και την εμφάνιση σου. Α, και την ψυχολογία σου εννοείται γιατί δεν αργεί η στιγμή που θα βάλεις το μπικίνι σου! Και προσοχή: επειδή πας γυμναστήριο, δε σημαίνει πως θα χάσεις το στιλ σου ή θα αποχωριστείς αγαπημένα σου ρούχα και κοσμήματα. Φρόντισε να είσαι άνετη και να νιώθεις όμορφα. Ναι, άφησε στο χέρι σου το δαχτυλίδι PANDORA που λάτρεψες, από τη σειρά “Hearts of PANDORA”. Ξέρουμε ότι η χρωματική του παλέτα και η λάμψη του, σε ανεβάζουν και αυτό δε ρισκάρεις να το χάσεις όταν προσπαθείς να βγάλεις ακόμα ένα χιλιόμετρο στο διάδρομο! 
 

heartsof.jpg
 

#2. Μάθε ξένη γλώσσα

Το αναβάλλεις και το αναβάλλεις και το ξαναναβάλλεις. Ως πότε; Βάλε ένα τέλος και πες "I DO" στη ξένη γλώσσα που τόσο καιρό θέλεις να μάθεις. Σήκωσε τώρα το τηλέφωνο και κλείσε μαθήματα. Ή ψάξε να βρεις online τρόπους να κάνεις ένα βήμα προς αυτό σου το θέλω. Δε θα το μετανιώσεις με τίποτα. Το καλοκαίρι θα μπορείς να ανταλλάζεις τις πρώτες σου κουβέντες με τους... τουρίστες. 

#3. Πες σ' αγαπώ. Δυνατά και συχνά

Δεν είναι εύκολος στόχος. Δε μπορείς να σηκώσεις ένα τηλέφωνο και να παραγγείλεις τη διάθεση να ανοίξεις την καρδιά σου. Όμως, αξίζει την προσπάθεια. Είμαστε σίγουρες ότι δεν αναρωτιέσαι "γιατί". Είναι μάλλον αυτονόητο. Όμως, ας σου δώσουμε και μερικούς διαπιστωμένους λόγους να λες "σ' αγαπώ" συχνότερα. Έρευνες στον κλάδο της νευροεπιστήμης έχουν δείξει ότι όσο πιο συγκεντρωμένη είσαι στην αγάπη, στη γενναιοδωρία και στην αποδοχή των άλλων τόσο πιο πιθανό είναι και οι άλλοι να νιώσουν αντίστοιχα συναισθήματα. Με λίγα λόγια, η αγάπη είναι μεταδοτική! Επίσης, η έκφραση αγάπης μειώνει το άγχος σου και βελτιώνει την υγεία σου. Και φυσικά, όλα αυτά δεν αφορούν μόνο το αγόρι σου αλλά και τους ανθρώπους που αγαπάς ευρύτερα. Όπως τη φίλη σου ή τη μαμά σου! Η γιορτή της μητέρας έρχεται το Μάιο και εσύ δεν πρέπει να ξεχάσεις να πεις το σ' αγαπώ, στη γυναίκα που είναι δίπλα σου από την πρώτη σου ανάσα. Αν της προσφέρεις μαζί με αυτή τη λέξη και ένα υπέροχο κόσμημα PANDORA, τόσο το καλύτερο. Στις 14 Μαΐου, πες "I DO" σε μοναδικά, συμβολικά σχέδια σε υπέροχες αποχρώσεις, που γιορτάζουν τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα τρυφερά συναισθήματα.
 

springsymbolaout.jpg
 

#4. Βγες από τα social

Αποτοξίνωση τώρα. Η φύση είναι στα καλύτερα της και εσύ είναι κρίμα να περνάς τις ώρες σου πάνω από οθόνες. Βάλε στόχο να βγαίνεις περισσότερες φορές την εβδομάδα. Οι βόλτες είναι δωρεάν και ευτυχώς ζούμε σε μια χώρα που έχει πολλές ομορφιές. 

#5. Nτύσου όπως νιώθεις

Δεν είσαι η μόνη που κοιτιέσαι στον καθρέφτη και κρίνεις το look σου με απόλυτη αυστηρότητα. "Όχι, όχι, δεν είναι αυτό για την ηλικία μου". "Αυτό το πουκάμισο με παχαίνει". "Αυτά τα σκουλαρίκια γυαλίζουν πολύ για πρωί". Σταμάτα να λες στον εαυτό σου όλα τα παραπάνω κι άλλα τόσα. Άσε τη δημιουργικότητα σου να κάνει πάρτι και εκφράσου μέσα από τις ενδυματολογικές επιλογές σου και φυσικά τα αξεσουάρ σου. Σημασία έχει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και να είσαι αληθινή! 

#6. Βάλε τα λουλούδια στη ζωή σου

Η άνοιξη είναι η καλύτερη εποχή για να ξεκινήσεις να ασχολείσαι με τα λουλούδια. Και δε μιλάμε μόνο για τα υπέροχα λουλούδια που στολίζουν τα κοσμήματα της νέας συλλογής PANDORA, στα οποία δεν είναι εύκολο να αντισταθείς.
 

flowersin.jpg

Μιλάμε και για τα... κανονικά λουλούδια. Μάθε κηπουρική! Έχει διαπιστωθεί ότι κάνει καλό σε σώμα και πνεύμα! Ή απλά βάλε γλάστρες και μπουκέτα στο χώρο σου, γιατί επίσης έχει αποδειχτεί ότι σου φτιάχνουν τη διάθεση. 

Εμπνεύσου και για άλλα DO από την καμπάνια PANDORA DO και δες την ανοιξιάτικη συλλογή στο www.pandora.net και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook. Για τις online αγορές σου, μπες στο www.pandorashop.gr

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

ΣΧΕΣΕΙΣ

Αμερικανική έρευνα: 20 φράσεις υποστήριξης που θες να ακούς και να μοιράζεσαι με άλλους

«Είμαι υπερήφανος για εσένα», «Πιστεύω σε εσένα», απλές φράσεις που θέλουμε να ακούμε και να μοιραζόμαστε με άλλους και έχουν τεράστια συναισθηματική δύναμη. Γράφει ο Μάνος Νομικός

ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο στη Στέγη: «Περιμένοντας τον Γκοντό» σε σκηνοθεσία Θεοόδωρου Τερζόπουλου

15 – 19 Μαΐου 2024 | Κεντρική Σκηνή | Τετάρτη – Κυριακή | 20:30

FASHION NEWS

Celine: Αποχωρεί τελικά ο Hedi Slimane από τον εμβληματικό οίκο;

Τι συμβαίνει με το συμβόλαιο του ταλαντούχου καλλιτεχνικού διευθυντή;