3 τρικ για να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου - AllYou.gr

Search

3 τρικ για να αυξήσεις τη δημιουργικότητά σου

Απλοί τρόποι που θα σε βοηθήσουν να κατεβάσεις ιδέες!

> ΕΓΩ ::
20 Απριλίου 2017

Είναι από αυτές τις στιγμές που το μυαλό σου κολλάει. Που έχετε καθίσει στη δουλειά όλοι γύρω από ένα στρογγυλό τραπέζι και δε μπορείς με τίποτα να δώσεις κάποια καλή ιδέα! Τι να κάνεις; Αρχικά μην απογοητευτείς. Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Έπειτα, βάλε μπρος ένα από τα παρακάτω τρικ ή και τον συνδυασμό τους! Θα σε βοηθήσουν να πάρεις μπρος!

 

Σήκω όρθια

Δοκίμασε να σηκωθείς! Έρευνα που έγινε το 2014, είχε διαπιστώσει ότι όταν κάποιος είναι όρθιος είναι πιο ενθουσιασμένος και ενεργητικός στα meetings. Επίσης, επεξεργάζεται καλύτερα τις πληροφορίες και έμμεσα κάνει την ομάδα να αποδίδει καλύτερα!

 

Περπάτα

Την ώρα ή λίγο μετά από μια βόλτα στο πάρκο ή στο τετράγωνο, μπορεί να πάρει μπρος η... δημιουργική σου σκέψη. Το περπάτημα – και όχι τόσο το περιβάλλον – εμπνέει!

 

Μείωσε το φως!

Όσο μειώνεις το φως, οι πιθανότητες να… ανάψει λάμπα πάνω από το κεφάλι σου είναι περισσότερες. Έρευνα έχει διαπιστώσει ότι η μείωση του φωτισμού μπορεί να αυξήσει τη δημιουργικότητα και να κάνει τους ανθρώπους να νιώσουν ελεύθεροι περιορισμών. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!