Skip to main content

SINGLES

5 μυστικά για να καταπολεμάς το άγχος


Όταν το νιώθεις θηλιά στο λαιμό...



Είναι μέρες που κυλάνε ευχάριστα, νεράκι. Είναι και άλλες που οι ώρες σου φαίνονται ατελείωτες. Τι φταίει; Το άγχος που σε έχει εγκλωβίσει και δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα!

Εάν δεν θέλεις να πέσεις στα χάπια και πιστεύεις ότι μπορείς μόνη σου να ελέγξεις το στρες που νιώθεις να σε καταβάλλει, ακολούθησε τα παρακάτω απλά αλλά σημαντικά βήματα:

1. Να ασκείσαι 5 ημέρες την εβδομάδα, όχι για πολύ, μόλις για 30 λεπτά κάθε μέρα. Είναι πολύ πιο ωφέλιμο από το να κάθεσαι στον καναπέ ξαπλωμένη και να κοιτάς το ταβάνι- κάτι το οποίο χρειάζεται πού και πού, ας μην το υποτιμάμε. 

2. Βάλε ακουστικά και βγες έξω για λίγο περπάτημα ή ελαφρύ τρέξιμο. Αν σου αρέσει να το κάνεις μόνη σου ή με παρέα την καλύτερή σου φίλη, αυτό είναι δικό σου θέμα, αρκεί όσο το κάνεις να σε χαλαρώνει.

3. Κανόνιζε ραντεβού με τις φίλες σου για έξοδο. Μιλήστε, κουτσομπολέψτε, πιείτε και κανένα ποτάκι, ξεδώστε, μοιραστείτε τα προβλήματά σας. Οι φίλες είναι το καλύτερο αγχολυτικό!

4. Πάρε ένα ζωάκι και φρόντισέ το. Η επαφή μαζί του θα χαρίσει πολλαπλά οφέλη στην ψυχολογία σου.

5. Αφιέρωνε χρόνο μέσα στην εβδομάδα σε κάτι που αγαπάς πολύ. Διάβασμα ενός βιβλίου; Μια ωραία ταινία στο σινεμά; Τένις; Κάνε κάτι μόνο για σένα και θα δεις πόσο καλύτερα θα νιώσεις!
 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός