Αυτό χρειάζεσαι μόνο για να βγεις στην παραλία - AllYou.gr

Search

Αυτό χρειάζεσαι μόνο για να βγεις στην παραλία

Και έχει τον ισχυρότερο δείκτη προστασίας.

> ΕΓΩ ::
13 Αυγούστου 2017
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Το μαγιό; Σίγουρα. Το αντηλιακό; Οπωσδήποτε. Τι είναι όμως αυτό που εάν το έχεις θα περάσεις αναμφισβήτητα υπέροχες διακοπές;

Η λέξη - κλειδί είναι αυτοπεποίθηση! Αυτό έχεις ανάγκη, και αυτό θα κάνει όλη τη διαφορά. 

- Μπορείς να ξεκινήσεις να την ανακαλύπτεις απωθώντας αρχικά την τάση σου για τελειομανία. Δεν υπάρχει το τέλειο. Το τέλειο σώμα, οι τέλειες διακοπές, η τέλεια σχέση. Αν γίνεις έρμαιο στο κυνήγι του (ανύπαρκτου) τέλειου, μόνο χαμένη θα βγεις. Και εντελώς λαχανιασμένη.

- Να έχεις ρεαλιστικές προσδοκίες. Τόσο όσον αφορά στο σώμα σου (που όλες μας απασχολεί στην παραλία) αλλά και ό,τι σχετίζεται με τις διακοπές σου. 

- Μην επηρεάζεσαι από εικόνες που βλέπεις στα social media. Μπορείς να τις θαυμάζεις, να της επικροτείς αλλά όχι να τις αφήνεις να επιδρούν αρνητικά στην ψυχολογία σου.

- Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου: Επίτρεψέ του να χαλαρώσει! Διασκέδασε, γέλα, απόλαυσε τις στιγμές. Μην κάνεις διαρκώς δεύτερες σκέψεις. Αφήσου.

- Νιώσε αυθόρμητη και μην καταπιέζεσαι από δήθεν πρέπει και savoir vivre. Χωρίς βέβαια να ξεχνάς τους καλούς σου τρόπους και δίχως να πληγώνεις τους γύρω σου.

- Πόνταρε στη θετική σου ενέργεια και δεν θα χάσεις. Οι γύρω σου θα σε λατρέψουν και εσύ θα νιώσεις μοναδική. Ακόμα και αν η κυτταρίτιδα είναι πανταχού παρούσα. Ε, και; 
 Ακολούθησε το allyou στο Instagram!