Skip to main content

SINGLES

4 λόγοι που οι διακοπές μας κάνουν καλό

"Έλα μωρέ, μια ιδέα είναι οι διακοπές"; Ε, όχι!



Αν νομίζεις ότι δεν χρειάζεσαι για κάποιο λόγο διακοπές, εάν τις σνομπάρεις επειδή ωχού, πάνε όλοι, εάν... ειλικρινά δεν βρίσκω τον λόγο που κάποιος όχι δεν μπορεί (αυτόν εύκολα τον μαντεύω) αλλά δεν θέλει να ξεφύγει έστω και λίγο!

Κι όμως οι διακοπές, που τις περιμένουμε όλο το χρόνο με ανυπομονησία και υψηλές προσδοκίες, μας ωφελούν πολύ γιατί:

1.    Αν καταφέρεις να αφεθείς και να τις απολαύσεις, μειώνονται τα επίπεδα άγχους στον οργανισμό σου. Ο εγκέφαλος παίρνει το μήνυμα ότι περνάς καλά και όλο το σύστημα χαλαρώνει. Εντάξει, από την πολλή χαλάρωση και το μπόλικο οξυγόνο μπορεί και να αρρωστήσεις, άνθρωπε της πόλης- ναι, συμβαίνει. 

2.    Ξαναβρίσκεις τους ανθρώπους σου, τον σύντροφο, τα παιδιά σου, τους φίλους σου, και μάλιστα σε καταστάσεις χαλαρές που σε προδιαθέτουν ευχάριστα. 

3.    Ξαναθυμάσαι πόσο όμορφη είναι η ζωή, κάτι που μέσα στους ρυθμούς της καθημερινότητας ξεχνάς. Ναι, αξίζεις να ζεις τέτοιες στιγμές. Γιατί όχι και τον χειμώνα; Όλοι το σκεφτόμαστε αυτό όταν πια έχουμε μπει σε summer mode.

4.    Γεμίζεις ενέργεια. Ναι, τις μπαταρίες σου όπως λέμε. Και αυτό είναι μια τέλεια μεταφορά για ό,τι συμβαίνει στον οργανισμό σου όταν ρίχνεις λίγο τους ρυθμούς.
 
Και μην ξεχνάς: Εσύ θα δώσεις στις διακοπές σου το νόημά τους- και αυτό ας είναι εντελώς tailor made, κομμένο και ραμμένο πάνω σου.
 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός