Skip to main content

SINGLES

4 τρόποι να αποκτήσεις και πάλι τον έλεγχο 

Όταν γίνεται χαμός, αυτά θα σε βάλουν ξανά σε σειρά.



Ποιός είπε ότι το καλοκαίρι δεν τα... παίζουμε; Ότι δεν έρχονται στιγμές, που εκεί ανάμεσα στο κοκτέηλ, το κύμα και τα γέλια, αγχωνόμαστε για τη δουλειά και τη νέα σεζόν; Ή νιώθουμε ότι θέλουμε να ουρλιάξουμε όταν με τη σειρά τους ουρλιάζουν τα παιδιά;

Αν σου έτυχε κάτι τέτοιο, αν νιώθεις πως χάνεις τον έλεγχο και όλα τρέχουν με εσένα σταματημένη να τα παρακολουθείς ανήμπορη, κάνε κάτι από τα παρακάτω. 

#1. Xαμομήλι
Κλασικό αλλά εγγυημένο. Θα σε ηρεμήσει! Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Molecular Medicine Report, εξηγεί ότι το χαμομήλι δεν είναι απλά καλό για τον ύπνο αλλά το να κάψουμε λίγο αιθέριο έλαιό του, βοηθάει στο να ηρεμήσουμε και να διώξουμε το άγχος. 

#2. Άνοιξε το άλμπουμ
...όχι εκείνο με τον πρώην που δεν έχεις ξεπεράσει. Το άλμπουμ που ξέρεις ότι θα σε κάνει χαρούμενη. Εκείνο που περιέχει στιγμές υπέροχες, με εσένα χαμογελαστή. Και προσοχή... άλμπουμ κανονικό, όχι Instagram. Kι αν δεν έχεις όρεξη για παλιές φωτοιγραφίες, κάνε ένα απλό google για να δεις αυτό που σου αρέσει.

#3. Στρώσε το κρεβάτι σου
Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Psychology Today, αναφέρει ότι οι άνθρωποι που φτιάχνουν το κρεβάτι τους έχουν την τάση να είναι πιο χαρούμενοι από όσους δεν το κάνουν. Επίσης ότι είναι πιο πιθανό να τους αρέσει η δουλειά τους, να έχουν δικό τους σπίτι, να κάνουν γυμναστική και να νιώθουν ξεκούραστοι. 

#4. Βγες!
Βγες έξω και πάρε μια ανάσα. Πήγαινε στην κοντινότερο σημείο με πράσινο και απόλαυσε το. Έχει διαπιστωθεί ότι το πράσινο, η φύση, σε ηρεμεί.

*Με πληροφορίες από το Body and Soul

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Σαββάτου 20 Απριλίου

Εάν πιστεύετε ότι μέχρι στιγμής τα έχετε δει όλα, θα διαπιστώσετε ότι κάνατε λάθος

ΠΡΟΤΑΣΗ ΗΜΕΡΑΣ

Όλα όσα θα δούμε στο Disney+ τον Απρίλιο

Με αποκλειστικό, πρωτότυπο περιεχόμενο, χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic και περιεχόμενο γενικής ψυχαγωγίας, το Disney+ προσφέρει στους fans περισσότερα από όσα φαντάζονται, όλα σε ένα σημείο.