7 βήματα για μια όμορφη ζωή - AllYou.gr

Search

7 βήματα για μια όμορφη ζωή

Πες αντίο στο άγχος και τη δυσαρέσκεια, ακολουθώντας τα tips της Spiritual Life Coach Μαρίας Αναστασιάδου.

> ΕΓΩ ::
15 Σεπτεμβρίου 2017

Πριν μερικές ημέρες, είχα την τύχη να βρεθώ σε εκδήλωση παρουσίασης της νέας συλλογής κοσμημάτων Pandora για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017. Τα μοναδικά κοσμήματα της, σε συνδυασμό με την επιβλητική διακόσμηση, δημιούργησαν μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Εκεί, είχα την ευκαιρία να λάβω μέρος σε ένα spiritual - life coaching session από την Μαρία Αναστασιάδου. Βλέπεις, βασικό μήνυμα της καμπάνιας είναι το Do See The Wonderful, και δε γινόταν να φύγει καμία μας από εκεί χωρίς να έχει δει την ομορφιά γύρω της και μέσα της. 

Η κ. Αναστασιάδου μας έκανε, λοιπόν, κάποιες ενδιαφέρουσες ασκήσεις και μας χάρισε ένα χαρτάκι στο οποίο αναγράφονταν 7 συμβουλές για όμορφη ζωή.  Συμβουλές για να διώξουμε το άγχος και τη δυσαρέσκεια. Μεγάλα μυστικά που μπορούμε να εφαρμόσουμε καθημερινά σε λίγο χρόνο.

Μοιράζομαι μια περίληψη των όσων διάβασα μαζί σου και σε προ(σ)καλώ αυτή τη χρονιά να τις ακολουθήσουμε χωρίς γκρίνιες.

#1. Σωστή αναπνοή

Μη ξεχνάς να αναπνέεις συνειδητά. Όταν αγχώνεσαι, πάρε 3 λεπτά, κάτσε κάπου ήσυχα και πάρε βαθιές ανάσες. Μετά, συνειδητή εκπνοή. Σε κάθε αναπνοή να φαντάζεσαι ότι εισπνέεςι φως και σε κάθε εκπνοή ότι αποβάλλεις την ένταση από μέσα σου και την αρνητικότητα. 

#2. Ευγνωμοσύνη

Να λες καθημερινά ευχαριστώ και να εστιάζεις σε όσα έχεις. Σταμάτα τη γκρίνια!

#3. Περπάτημα

Οι ενδορφίνες φέρνουν χαρά. Γι' αυτό ρίξ' το στο γρήγορο περπάτημα. Μισή ώρα τη μέρα, είναι αρκετή για να κάνει το θαύμα της.

#4. Διαλογισμός

Η κ. Αναστασιάδου επισημαίνει ότι ο διαλογισμός δεν προϋποθέτει να είσαι... γκουρού. Μπορείς να ξεκινήσεις σήμερα κιόλας. Πέντε λεπτά καθε μέρα αρκούν. Προτείνει τον διαλογισμό του Sat Nam.

#5. Μάντρα

Επικεντρώσου στα θετικά και φτιάξε το δικό σου μάντρα. Η κ. Αναστασιάδου μοιράζεται και το δικό της, σε περίπτωση που σε εκφράζει

Αγαπώ τον εαυτό μου. Αγαπώ τη ζωή. 
Η ζωή πάντα με ανταμείβει.
Η καρδιά μου είναι γεμάτη χαρά και ομορφιά.

Κάθε μέρα και για 21 μέρες κάνε επανάληψη το συγκεκριμένο μάντρα. Σύμφωνα με την κ. Αναστασιάδου, θα δεις μεγάλες αλλαγές. 

#6. Γέλιο

Κάνε συχνότερα αυτό που σε βοηθάει να γελάς. Είτε αυτό είναι ταινίες, είτε ιβλία, είτε γκριμάτσες στον καθρέπτη. 

#7. Δώρα

Κάνε δώρα στον εαυτό σου! Δεν έχει σημασία η αξία τους, σημασία έχει να σου αρέσουν. Αγάπησε και φρόντισε τον εαυτό σου. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!