Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι γίνονται πιο ευτυχισμένοι; - AllYou.gr

Search

Σε ποια ηλικία οι άνθρωποι γίνονται πιο ευτυχισμένοι;

Όχι, δεν είναι τα 20 χρόνια!

> ΕΓΩ ::
22 Οκτωβρίου 2014

Όπως διαβάσαμε στο TheTOC

Μήπως ανήκετε σε αυτούς που έχουν αρχίσει να ανησυχούν ότι τα καλύτερά τους χρόνια βρίσκονται πίσω τους; Μην είστε τόσο σίγουροι... 

Αν σε ένα πράγμα συμφωνούν όλες οι έρευνες που μελετούν σε ποια ηλικία οι άνθρωποι δηλώνουν και νιώθουν πιο ευτυχισμένοι είναι ότι σε καμία περίπτωση αυτή δεν αφορά την πρώτη νεότητα που είναι συνυφασμένη με το άγχος του μέλλοντος. Η δεκαετία των 30 θα μπορούσε επίσης να διεκδικήσει τον τίτλο της πιο ευτυχισμένης ηλικίας στη ζωή ενός ανθρώπου, όμως και εδώ οι περισσότερες έρευνες καταλήγουν πως είναι μια δεκαετία δύσκολη, επιφορτισμένη με ευθύνες καριέρας και οικογένειας. Αναγκαστικά, η αναζήτηση της ευτυχίας συνεχίζεται, οπότε κυρίαρχο συμπέρασμα είναι ότι η ευτυχία έρχεται μετά τα πρώτα ή και τα δεύτερα... -ήντα.

Πρόσφατη έρευνα στην Αγγλία, μεταξύ 2.000 Βρετανών που διενεργήθηκε από τη Samsung και δημοσιεύεται στην Daily Mail έδειξε ότι τα 58 είναι μια ηλικία, στην οποία οι άνθρωποι δηλώνουν χαρούμενοι με τις ζωές τους, πιο άνετοι με τους εαυτούς τους και τις οικογένειες τους, σε αντίθεση με τα πιο αγχώδη νεανικά τους χρόνια.

Διάβασε περισσότερα εδώΑκολούθησε το allyou στο Instagram!