Skip to main content

SINGLES

6 λόγοι να πας με την παρέα σου σε Escape Room

Ακόμα να κανονίσετε μια απόδραση;



Παρόλο που τα Escape Rooms είναι στη μόδα εδώ και αρκετά χρόνια, αρκετοί είναι αυτοί που ακόμα δεν το έχουν δοκιμάσει να πάνε. Μήπως ανήκεις σε αυτούς; Μήπως και εσύ ακόμα δεν έχεις πει στην παρέα σου να πάτε σε ένα τέτοιο δωμάτιo που ο μόνος σας στόχος θα είναι λύνοντας γρίφους να δραπετεύσετε; Aν ναι, θα σου πούμε επιγραμματικά γιατί πρέπει να το κανονίσεις το συντομότερο. 

1. Απόδραση από τη ρουτίνα
Συχνά μένουμε στη ρουτίνα μας και δε βάζουμε τον εαυτό μας σε συνθήκες που μας... ξεβολεύουν. Έτσι, καταπιέζουμε τον δημιουργικό μας εαυτό. Τα Escape Rooms βοηθούν στο να ξυπνήσουν οι αισθήσεις μας και να σκεφτούμε δημιουργικά.

2. Αυτοπεποίθηση
Είτε καταφέρετε να βγείτε από το δωμάτιο είτε όχι, το σίγουρο είναι ότι τη στιγμή που θα λύσετε ένα από τους γρίφους θα νιώσετε απίστευτη ικανοποίηση και γι' αυτό υπεύθυνη είναι η ντοπαμίνη η οποία εκκρίνεται σε τέτοιες καταστάσεις. Ως γνωστόν, επίσης, η ντοπαμίνη συνδέεται με καλύτερη συγκέντρωση, μνήμη και διάθεση.

3. Χαρά
Το είπαμε ακριβώς παραπάνω, αλλά το βάζουμε και ξεχωριστό γιατί είναι σημαντικό. Τα Escape Rooms καταφέρνουν να δημιουργήσουν ευφορία στους παίκτες.

4. Συγκέντρωση
Αν ψάχνεις τρόπο να βελτιώσεις τη συγκέντρωσή σου, εδώ είσαι. Λόγω του περιορισμένου χρόνου, αναγκάζεσαι να κάνεις focus και έτσι εκπαιδεύεις το μυαλό σου να συγκεντρώνεται καλύτερα.

5. Δέσιμο
Εμπιστοσύνη, συνεργασία, καθοδήγηση, είναι μερικά από αυτά που χρειάζεται μια ομάδα όταν μπαίνει στο Escape Room. Μπορεί να βοηθήσει μια παρέα ή μια ομάδα συνεργατών να λειτουργήσει καλύτερα, και εσένα πρoσωπικά να ανακαλύψεις τον ρόλο που θες να έχεις σε εργασιακό επίπεδο. 

6. Εμπειρίες
Ένα Escape Room είναι κάτι παραπάνω από ένα ποτό σε ένα μπαράκι. Είναι μια εμπειρία που δεν επαναλαμβάνεται. Και μπορεί να είναι δική σας! 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

SINGLES

Ο έρωτας δεν είναι σινεμά, μωρό μου…

Τοξικές σχέσεις που ρομαντικοποιήθηκαν στην οθόνη

Προτεινόμενα

ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

Αθήνα: Βόλτα σε έξι ξεχωριστά βιβλιοπωλεία

Έξι ιδιαίτερα βιβλιοπωλεία της Αθήνας, γεμάτα τέχνη, ποίηση, design, κυψέλες φιλαναγνωσίας και επικοινωνίας. Γράφει ο Μάνος Νομικός

FASHION RADAR

Η Rihanna κλέβει τις εντυπώσεις με το statement look της σε oversized fit

Τι φόρεσε η αγαπημένη RiRi στην επίσημη παρουσίαση της Fenty x PUMA;

ASK THE EDITOR

6 fluid αντιηλιακά για εσένα που δεν αντέχεις τη λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου

Με τα προϊόντα που υπάρχουν πλέον στην αγορά δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για να παραλείψεις την πιο σημαντική ασπίδα για το δέρμα σου