Skip to main content

SINGLES

Τι κάνουν οι επιτυχημένοι άνθρωποι κάθε Παρασκευή απόγευμα

Εσύ σέρνεσαι, εκείνοι ακολουθούν άλλο μονοπάτι...



Πώς περνάς την Παρασκευή το απόγευμα κάθε εβδομάδας; Μήπως άδεια από ενέργεια, στον καναπέ σου, μην έχοντας όρεξη ούτε να σηκώσεις το ένα σου πόδι για να πας στη κουζίνα να φτιάξεις σαλάτα;

Αχάαα... σε βλέπουμε που κουνάς καταφατικά το κεφάλι σου! Και βλέπουμε, επίσης, ότι για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, θες κάπως η κατάσταση να βελτιωθεί. Γι' αυτό και εμείς σου προτείνουμε 6 πράγματα να κάνεις κάθε Παρασκευή απόγευμα, ώστε τελικά να βελτιώσεις το ΣΚ σου, τη ψυχολογία σου και γενικά την καθημερινότητά σου! Τα... αντιγράφουμε από τους επιτυχημένους ανθρώπους και τις συνήθειες τους!

1. Πες ναι σε μια σταθερή ρουτίνα

Οι επιτυχημένοι άνθρωποι έχουν την τάση να έχουν συγκεκριμένες ρουτίνες. Μην είσαι αρνητική στο να κάνεις κάτι συγκεκριμένο ή μια σειρά από πράγματα, σε συγκεκριμένο χρονικό πλαίσιο. Πες "ναι" στη ρουτίνα του απογεύματος της Παρασκευής.

2. Κοίτα τα θετικά

Κλείσε τη βδομάδα σου αναγνωρίζοντας τα επιτεύγματά σου. Σίγουρα τα πήγες κάπου καλά, πες "μπράβο" στον εαυτό σου γι' αυτό. Μην αναλώνεσαι με γκρίνιες, μην εστιάζεις στα αρνητικά. Αρκεί να τα γνωρίζεις και να έχεις θέληση να τα ξεπεράσεις. Το να τα αναμασάς, δε σε βοηθάει.

3.  Άσε το γραφείο καθαρό

Όσο κουρασμένη και να είσαι, φρόντισε να αφήσεις καθαρό το χώρο του γραφείου σου. Οργάνωσε τα e-mail σου, καθάρισε λίγο τα χαρτιά, διαμόρφωσε το χώρο όπως ακριβώς θα ήθελες να τον δεις τη Δευτέρα.

4. Κάνε πλάνο για τη Δευτέρα

Ένας τρόπος υπάρχει να μην πιέζεσαι ψυχολογικά μέσα στο ΣΚ: να βάλεις πρόγραμμα από την Παρασκευή. Που σημαίνει ότι ναι, έχεις πολύ σοβαρές δουλειές να κάνεις την ερχόμενη εβδομάδα, αλλά αν δεν τις γράψεις και δεν τις οργανώσεις, το ενδεχόμενο να αγχώνεσαι και να σκέφτεσαι τι πρέπει να γίνει, εντός του ΣΚ, είναι πολύ μεγάλο. 

5. Κάνε κάτι διασκεδαστικό κάθε Παρασκευή

Η μετάβαση στο Σαββατοκύριακο, μπορεί να γίνει με έναν πολύ ομαλό τρόπο: μια ευχάριστη δραστηριότητα την Παρασκευή το βράδυ. Μπορεί να είναι ποτό με φίλες, εθελοντισμός ή γυμναστήριο. Βρες αυτό που θα σε γεμίσει συναισθηματικά και καν' το σύστημα! 

6. Κάνε σχέδια για το ΣΚ

Ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία είσαι που ξεμένει την Παρασκευή το απόγευμα χωρίς να ξέρει τι θα κάνει την επόμενη και τη μεθεπόμενη. Ψάξου, λοιπόν! Παρασκευή απόγευμα, αναζήτησε αυτό που θα ήθελες να κάνεις τις επόμενες δύο μέρες. Έχεις ανάγκη να κάτσεις σπίτι; Φρόντισε την παρέα σου. Έχεις ανάγκη να πας εκδρομούλα; Κάνε τις κρατήσεις σου. 

Διαβάστε επίσης

SINGLES

11 ενδείξεις ότι υπερασπίζεστε τον εαυτό σας και δεν ανέχεστε τις αηδίες των άλλων

Δεν συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ’ αυτό που είναι επιλογή σας

SINGLES

16 σημάδια ότι αναζητάτε την ευτυχία σε όλα τα λανθασμένα μέρη

Πώς να σταματήσετε να ψάχνετε την ευτυχία εκεί που δεν θα την βρείτε

SINGLES

Πώς να καταλάβεις αν σε θέλει από τα μηνύματά του

Αποκωδικοποιώντας τη γραπτή σας επικοινωνία

Προτεινόμενα

CELEBS

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η απάντηση για τη σχέση της με τον Θοδωρή Μαραντίνη

«Δεν περνάω και την πιο εύκολη περίοδο της ζωής μου»

VIRAL

Η Μαρίνα Σάττι σε μια live διασκευή του «Στης Νάουσας Στο Κάστρο» λίγο πριν την αναχώρησή της για τη Eurovision

Διαθέσιμο στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube ένα δεύτερο βίντεο από τη σειρά #EurovisionALBM