6 τρόποι να βρεις το κέφι σου asap - AllYou.gr

Search

6 τρόποι να βρεις το κέφι σου asap

Μην αφήνεις τίποτα και κανέναν να σε χαλάει.

> ΕΓΩ ::
11 Σεπτεμβρίου 2018
Συντάκτης : Αλεξάνδρα Παπαδάκη

Είναι ή όχι στο χέρι σου να είσαι σε καλή διάθεση; Ναι, είναι! Ακόμα όμως κι αν έχεις ξυπνήσει Δευτέρα πρωί με τρελά κέφια (οκ, ασχολίαστο) κάποιος, κάτι θα βρεθεί για να σε ρίξει.

Ο νόμος του Μέρφι λέει ότι στη συνέχεια όλα θα πάνε στραβά και θεόστραβα. Και η ζωή έχει αποδείξει την ισχύ αυτού του νόμου περίτρανα. 

Θα γίνεις άξια της μοίρας σου ή θα ακολουθήσεις τους παρακάτω τρόπους για να ξαναβρείς το κέφι σου;

1. Ακόμα κι όταν όλα πάνε στραβά, κάνε μια μικρή προσπάθεια και χαμογέλα. Στείλε το μήνυμα στον εγκέφαλό σου ότι όλα είναι καλά, και θα γίνουν. 

2. Πάρε αγκαλιά το κατοικίδιό σου. Οι έρευνες δείχνουν ότι ο σκυλάκος σου σου χαρίζει ευτυχία και σε βοηθάει να μειώσεις το στρες σου.

3. Φόρεσε κάτι χαρούμενο και βγες. Εκτός από το χαμόγελό σου, ένα κόκκινο φόρεμα θα σου φτιάξει το κέφι. 

4. Φάε ένα γλυκό με σοκολάτα. Παχαίνει αλλά σίγουρα σε κάνει χαρούμενη. 

5. Μπες σε ένα πάρκο και μύρισε τα λουλούδια. Πάρε μια βαθιά ανάσα και συνέχισε σούπερ ανανεωμένη. Εάν μπορείς, αγόρασε μερικά λουλούδια για το βάζο στο σπίτι ή στο γραφείο.

6. Βγες με τις κολλητές σου. Η φιλία είναι το καλύτερο αντικαταθλιπτικό. Εκείνες σίγουρα θα σου πουν ότι αυτό που έγινε δεν είναι δα και το τέλος του κόσμου και θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή πιο αισιόδοξα. Ακολούθησε το allyou στο Instagram!

Hot αυτή τη στιγμή!