Skip to main content

SINGLES

Πόση ανάγκη έχεις στα αλήθεια το life coaching;

Να γιατί γέμισε το αμφιθέατρο ο Michael Neill



Σου έχει τύχει να πάρεις στα χέρια σου ένα βιβλίο και όταν βρεθείς πια στην τελευταία σελίδα να νιώσεις ότι έχει αλλάξει η ζωή σου;

Να αισθανθείς ότι όλα είναι δυνατά, να δεις τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, να βάλεις στόχους, να αναζητήσεις την ευτυχία; Να σκεφτείς ότι εάν κάτι μπορεί να αλλάξει σε αυτόν τον κόσμο, η αλλαγή θα πρέπει να ξεκινήσει από μέσα σου; 

Όσοι έχουν σχετικά βιβλία αυτοβελτίωσης ή έχουν παρακολουθήσει σεμινάρια life coaching, αλλάζουν πραγματικά οπτική και προοπτική. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι όταν ήρθε στην Ελλάδα για πρώτη φορά ο κορυφαίος Αμερικανός life coach Michael Neill, γέμισε ασφυκτικά το Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, όπου πραγματοποίησε την ομιλία του. 

Με αφορμή την κυκλοφορία του διεθνούς best-seller του 'The Inside-Out Revolution - Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας' από τις εκδόσεις Διόπτρα, δέχτηκε την πρόσκληση της Certified Transformative Coach Σοφίας Κουτσιανά που έχει θητεύσει στο πλευρό του.

Στην ομιλία του με θέμα 'Unleashing Potential: How to get more out of yourself, others, and your life' ανέπτυξε τη ριζοσπαστική μέθοδο coaching του, που βασίζεται στη θεωρία των Τριών Αρχών.
Εξήγησε το πώς ο καθένας μας έχει την ικανότητα να απελευθερώσει τις δυνατότητές του για να πετύχει να αποκαλύψει την καλύτερη εκδοχή της ζωής του, μέσα από συναρπαστικά παραδείγματα και ενδιαφέρουσες αναφορές. 

Μέσα από το βιβλίο του 'The Inside-Out Revolution - Η Επανάσταση Αρχίζει από Μέσα Μας' ο κορυφαίος life coach Michael Neill καταρρίπτει την κλασική πεποίθηση που χαρακτηρίζει όλα τα ανθρώπινα προβλήματα - ότι δηλαδή οι συνθήκες και οι συγκυρίες είναι εκείνες που διαμορφώνουν και καθορίζουν την εμπειρία μας από τη ζωή.

Παρουσιάζει και μοιράζεται μαζί μας μία ανατρεπτική θεώρηση ζωής που βασίζεται σε 3 Aρχές και έχει ως άξονα την παραδοχή: 
Δεν ζούμε το τι πραγματικά συμβαίνει, αλλά τις σκέψεις μας γι' αυτό που συμβαίνει. 

Κατά τον Neill, όλες οι προσπάθειές μας να ελέγξουμε το περιβάλλον μας για να νιώσουμε πιο ευτυχισμένοι είναι καταδικασμένες να αποτύχουν. Όταν σταματήσουμε να προσπαθούμε να αλλάξουμε τον κόσμο και τους άλλους, τότε το μυαλό μας θα απελευθερωθεί. 

Όταν κατανοήσουμε τις 3 Αρχές, θα βιώσουμε την καθαρότητα της σκέψης, την ηρεμία και την ευτυχία ακόμα και στις πιο απαιτητικές συνθήκες, χωρίς να χρειάζεται να δουλέψουμε με τον εαυτό μας για μήνες ή χρόνια μέχρι να νιώσουμε μια θετική αλλαγή μέσα μας. 

To Inside Out Revolution μας δείχνει το πώς θα μειώσουμε το στρες στην καθημερινότητά μας, θα αποκτήσουμε δυναμική ενέργεια, θα βελτιώσουμε θεαματικά τις προσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις και θα ενισχύσουμε την παραγωγικότητά μας, οδηγούμενοι στην ευτυχία και την επιτυχία. 

Θέλεις να μάθεις λίγα περισσότερα για τον Michael Neill;
Ο Michael Neill είναι life coach διεθνούς φήμης και συγγραφέας των best-seller 'Μπορείτε να Αποκτήσετε Αυτό που Θέλετε', 'Νιώστε Ευτυχισμένοι Τώρα!' και 'Supercoach', καθώς και των ηχογραφημένων προγραμμάτων κατάρτισης Effortless Success και Coaching from the Inside-Out.

Εδώ και σχεδόν τριάντα χρόνια, ως coach, σύμβουλος, φίλος, μέντορας και παρακινητής δημιουργικών αλλαγών, στηρίζει διασημότητες, ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων, μέλη βασιλικών οικογενειών και ανθρώπους που θέλουν να βελτιώσουν τον εαυτό τους και τη ζωή τους.

Είναι επίσης ιδρυτής της Supercoach Academy, μιας διεθνούς σχολής που διδάσκει σε coaches πώς να ενσωματώσουν στο έργο τους το μοντέλο της αντίληψης της ζωής από μέσα προς τα έξω.

Τα βιβλία του Michael Neill έχουν μεταφραστεί σε δεκατρείς γλώσσες, ενώ οι διαλέξεις και τα σεμινάριά του έχουν μεταμορφώσει τη ζωή πολλών ανθρώπων τόσο στις ΗΠΑ όσο και στις πέντε ηπείρους του κόσμου. 

*Το βιβλίο του κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία σε όλη την Ελλάδα από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Διαβάστε επίσης

SINGLES

Πώς να βελτιώσεις την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής σου σε τέσσερα απλά βήματα

Ηρεμία, ενσυνείδηση, αυτοπεποίθηση και καλός ύπνος θα σε βοηθήσουν να κατακτήσεις πιο εύκολα τους προσωπικούς στόχους ευεξίας

SINGLES

Συμπεριφορές και χαρακτηριστικά που σκοτώνουν αμέσως τη μεταξύ σας χημεία και έλξη

Τι να αποφύγετε για να μην ξενερώσετε τον (υποψήφιο κι όχι μόνο) σύντροφό σας

SINGLES

Πώς να καταλάβετε ότι έχετε «αλλεργία» στις σχέσεις

10 σημάδια ότι η προσωπικότητά σας δεν είναι συμβατή με το να είστε σε σχέση

Προτεινόμενα

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Ζώδια Παρασκευής 29 Μαρτίου

Μην αποφύγετε να βρείτε τη λύση σε κάτι που σας βασανίζει, όσο και αν φοβάστε μήπως πληγωθείτε

BLOGS

Η Beyoncé αποκαλύπτει την tracklist του νέου της δίσκου, Cowboy Carter

Ο οποίος θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων ένα cover του “Jolene” της Dolly Parton, αλλά και συμμετοχή του θρύλου της country, Willie Nelson

VIRAL

Το teaser trailer της νέας ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου Kinds Of Kindness είναι εδώ

Στο Ιστορίες Καλοσύνης πρωταγωνιστεί η άρτι βραβευθείσα με Όσκαρ Emma Stone, ενώ το σενάριο της ταινίας συνυπογράφει το δίδυμο Γιώργος Λάνθιμος-Ευθύμης Φιλίππου.